Language: BG
Меню
+359 877 599 144
Филтри

Категории

Новини

Успешно премина последната за годината партньорска среща на “Дилком България”

Дата: 01 Дек 2017

При засилен интерес от страна на посетителите, на партньорската среща, проведена на 30.11.2017г. в гр. Варна,  бяха представени новостите в баркод принтерите за етикети, технологиите за тяхното производство, както и нестандартните им приложения в различни сфери на бизнеса. Особен интерес предизвика и роботизираната система за верификация и сортиране на продукти, представена с любезното съдействие на фирма Каси Аутомейшън.

 

        

„Дилком България“ ООД провежда процедура с Публична покана

Дата: 15 Ное 2017

Като бенефициент по договор за безвъзмездна финансова помощ „Дилком България“ ООД провежда процедура с Публична покана съгласно разпоредбите на ЗУСЕСИФ и ПМС 160/01.07.2016 г. за възлагане на поръчка с предмет:
„Доставка и инсталиране на 1 бр. сървърна система и 14 бр. преносими компютри със сензорен дисплей“.

 

 

Документация:

 

Публична покана

Методика за оценка на оферти

Оферта

Договор

Изисквания към офертите

Декларация на кандидата

 

Започна 24-то издание на международното изложение МЕСОМАНИЯ

Дата: 08 Ное 2017

МЕСОМАНИЯ 2017 започна днес и ще посреща клиенти до 11 ноември.

Заповядайте на щанда на Дилком България, който впечатли своите посетителите още първия ден!

 

 

        

Дилком отново ще участва на международното изложение Месомания 2017

Дата: 16 Окт 2017

За пета поредна година Дилком България ще вземе участие в международното изложение МЕСОМАНИЯ, което ще се проведе в Интер Експо Център - София от 8 до 11 ноември. На щанда ни ще видите роботизираната автоматична система за етикетиране, верификация и сортиране на продукти, представена с помощта на робота Начи и любезното съдействие на фирма Каси Аутомейшън. Освен това ще имате възможността детайлно да разгледате индустриалните баркод принтери на SATO, Godex, Citizen и TSC, които се отличават с иновативни технологии и полезни решения, приложими в различни сфери на индустрията - автомобилостроене, фармация, химия, електроника, електротехника, логистика и др. В допълнение ще имате възможността да тествате новите предложения на скенери и терминали на DATALOGIC. Ще представим и богатата гама пълноцветни етикети на ролка, изработени на новото висококачествено оборудване на Дилком България ООД. Обновената производствена база на фирмата разполага с разнообразие от машини, включително за щанцоване, студен, топъл печат и преге, дигитален, сито, висок и флексопечат, както и други довършителни операции.

 За нас ще бъде удоволствие да Ви посрещнем в зала 1 на щанд 1D8!

Дилком посреща своите клиенти на COPIS 2017 - изложението за печатни и рекламни комуникации в България

Дата: 02 Окт 2017

Днес започна шестото издание на изложението за печатни и рекламни комуникации в България – COPI‘S.

Дилком Ви кани на своя щанд А13 в зала 3, където ще можете да се запознаете с новата флаш технология за изработка на печати, да видите произведени от нас висококачествени пълноцветни етикети, навити на ролка, както и нови модели етикетни термотрансферни принтери на световноизвестни марки.

Изложението е с работно време от 10.00 до 18.00 ч. от 2 октомври - 4 октомври 2017 г.

 

            

Дилком България организира клиентска среща в град София

Дата: 14 Сеп 2017

За нас е удоволствие да Ви поканим на нашата осма клиентска среща, която ще се проведе в гр. София на 05.10.2017 г. На Вашето внимание ще бъдат представени иновативни технологии за производство на етикети, намиращи приоложение в сферата на електрониката, автомобилостроенето, фармацията, хранително-вкусовата промишленост, логистиката и др. Част от лекторите ще бъдат нашите партньори, които ще Ви представят интересни и полезни модификации на различни баркод принтери за етикети, както и последните тенденции в мобилните скенери и терминали. В допълнение ще се запознаете детайлно със специфични и интересни решения, разработени от специалистите на Дилком и пригодени към индивидуалните изисквания и нужди на нашите клиенти. Специално за Вас ще бъдат изложени различни марки етикетни принтери. Citizen, Godex, Tsc, Epson и Toshiba ще предложат модерни технологии, иновативни решения и актуални приложения на своите продукти. Освен това, ще имате възможност да разгледате детайлно пълноцветни етикети на ролка, изработени от висококачествени материали и консумативи.

 
Заявете Вашето участие на: n.zlatinova@dilcom.com или marketing@dilcom.com.

 

Участие на Дилком България в специализираното изложение за печатни и рекламни комуникации COPI’S 2017

Дата: 14 Сеп 2017

За пета поредна година Дилком България ще вземе участие в специализираното изложение за печатни и рекламни комуникации COPI’S 2017. Събитието ще се проведе от 1-ви до 4-ти октомври в Интер Експо Център, София. Форумът ежегодно предизвиква силен интерес от страна на компании от Полша, Сърбия, Македония, Гърция и др. На тазгодишното изложение Дилком България ще представи новата флаш технология за изработка на печати посредством микропореста гума на световния пазарен лидер Shiny. Дилком е официален представител на Shiny за България. Марката се отличава с високо качество и издръжливост на корпуса, множество цветове, форми и размери. За 15 години Дилком България усвои редица технологии за печат и се утвърди като водещ производител на етикети, които намират широко приложение във всички сфери на индустрията. На щанда на компанията ще видите пълноцветни етикети на ролка, изработени от висококачествени материали и консумативи. Освен това на Вашето внимание ще са изложени интересни марки термотрансферни принтери, които впечатляват с удобство и нови възможности за задоволяване индивидуалните нужди на всеки бизнес.

За нас ще бъде удоволствие да Ви посрещнем в зала 3 на щанд А13!

Дилком България представя етикетни баркод принтери Toshiba

Дата: 31 Юли 2017

Етикетните баркод принтери Toshiba предлагат висока производителност и отлично качество на печат. Те са надеждни и лесни за употреба и са подходящ избор за всеки бизнес.

Принтерите Toshiba са идеални за индустриалните условия на тежката промишленост, включително и за фармацевтичния бранш, производството на текстил, електрониката и телекомуникациите и др.

Високото качество на печат се основава на иновациите, които включват прецизно контролиране на топлината на главата, нов механизъм за нагряване и подобрен защитен слой. Принтерите могат да бъдат свързани към съществуващи системи, което премахва необходимостта от скъпи промени в софтуера. Изпитаният стоманен корпус в съчетание със здравия вътрешен механизъм осигуряват висока ефективност и функционалност на конкурентни цени. 

Подобрените функции обуславят редица предимства: отдалечен печат и техническа поддръжка, по-евтина софтуерна интеграция и други. Стандартизираният XML обмен на данни, както и възможността за уведомяване при грешки, правят принтерите Toshiba идеален избор за индустриално ползване. 

 

За повече информация: http://dilcom.com/category/149/etiketni-barkod-printeri-toshiba.html

Заповядайте на щанда на Дилком България на изложението "Шоу в склада"

Дата: 06 Юни 2017

Иновация и удобство, поднесени от Дилком на тазгодишното изложение Шоу в склада, което ще се проведе на 13-ти и 14-ти юни.

На щанда на компанията посетителите ще видят практичния индустриален таблет с вграден баркод скенер Linx Tough Tab 8. Проектиран да издържи на всяко препятствие, пред което бизнесът може да се изправи, таблетът е създаден да работи в неблагоприятните условия на складовите стопанства. Той дава възможност за внедряване и пълен контрол на всеки детайл и процес, благодарение на директния достъп до клиентското приложение на различните ERP системи (SAP, Oracal, MicroSoft Dynamics, Axapta и др).
Освен това, на щанда ще са изложени интересни марки термотрансферни принтери, мобилни терминали, скенери и етикети от различни материали с разнообразни форми и цветове, които намират широко приложение в транспорта и логистиката.
Специалистите на Дилком ще запознаят посетителите с новостите в хардуера и софтуера, както и индивидуалните решения, адаптирани спрямо нуждите на отделните потребители. В продължение на 15 години компанията превръща идеите на своите клиенти в комплексни решения и предлага гъвкаво управление на складовото стопанство в реално време. 

Ще Ви очакваме!

15 ГОДИНИ ДИЛКОМ БЪЛГАРИЯ - 15 ГОДИНИ ДОВЕРИЕ И ПАРТНЬОРСТВО

Дата: 14 Мар 2017

Имаме удоволствието да Ви поканим на бизнес закуска - семинар в морската ни столица на 30 март 2017 г. 
Лектори ще бъдат част от консултантите на фирмата, които ще Ви представят обновената ни програма за дилърски отстъпки на принтери, както и оригинални и интересни модификации на етикетни баркод принтери с приложение в различни сфери на производството и търговията.
Специално за Вас ще бъдат показани най-актуалните решения и възможности на принтерите CITIZEN, както и предимствата на новите технологии на Godex. Ще обсъдим и специфични приложения на принтерите TSC. 
С помощта на мобилните скенери и терминали на Datalogic ще насочите поглед към бъдещето и цялостните решения за управление и оптимизиране на складовите стопанства. В допълнение ще се запознаете детайлно с опциите на софтуера за етикети NiceLabel за създаване на иновативни решения с помощта на Power Forms.
Всекидневно екипът от специалисти на Дилком България дава най-доброто от себе си, за да Ви предостави нови възможности за развитие и растеж и да е Ваш доверен партньор. За нас ще бъде удоволствие да сте наши гости! 

За повече информация: marketing@dilcom.com

«1 2 3 4 5 6 7» Страница 1 от 7

Контакти

СОФИЯ

Младост 4, Околовръстен път N251
Делта Бизнес Център - офис 205
тел. +359 2 971 3208, +359 2 971 4035

факс: +359 2 971 4035
sofia@dilcom.com

 

ВАРНА
Западна Промишлена Зона
ул. Нептун N2
тел. +359 52 599144, +359 52 599145

факс: +359 52 509695
office@dilcom.com

 

ПЛОВДИВ
ул. Нестор Абаджиев 23
тел. +359 32 207940

        +359 887 545458

plovdiv@dilcom.com

Социални мрежи