Language: BG
Меню
+359 896 599144
Филтри

Категории

За нас

"Дилком България" ООД  е създадена през 2002г. като официален представител на CITIZEN в сферата на етикетните баркод принтери. През 2003г. фирмата стартира производството на самозалепващи и несамозалепващи етикети.
Водена от принципите за цялостно и качествено обслужване на клиентите,  през годините компанията разширява гамата от предлаганите продукти с продажбата на баркод скенери, автоматични и полуавтоматични апликатори за етикети, софтуер за дизайн на етикети, бижутериен софтуер, както и маркиращи клещи, маркиращи устройства, етикето-подаващи устройства и външни пренавиващи устройства.
От 2010г. фирмата става официален представител и на PRIMERA – лидер в производството на дигитални принтери за печат на пълноцветни етикети.
Следвайки тенденциите на развитие на пазара, фирмата работи по внедряването на иновативни технологии, изграждането на цялостни системи за проследяемост, базирани на баркод или RFID етикети.

С цел гарантиране на качеството на продуктите и услугите, които предлага, "Дилком България" ООД се сертифицира по международните стандарти за управление на качеството ISO 9001:2015 и  Системата за управление по отношение на околната среда  ISO 14001:2015.

- Декларация за политиката по управление на качеството, опазване на околната среда и сигурността на информацията

 

 

ПРОИЗВОДСТВО НА ЕТИКЕТИ

"Дилком България” ООД  произвежда широка гама от самозалепващи и несамозалепващи етикети, текстилни етикети, картонени етикети, билети, фолийни етикети и етикети със специално предназначение. Техническата обезпеченост на печатницата позволява производството на етикети от различни материали с разнообразни форми и цветове. Етикетите основно се произвеждат на ролки и са предназначени за използване от баркод принтери, етикетиращи везни, ръчни и автоматични апликатори, маркиращи клещи и др. През последната година компанията се съсредоточи върху производството и предлагането на фолийни етикети: полиетиленови, полипропиленови, полиестерни, защитни VOID  етикети и др., които намират приложение в електротехниката, електрониката и други сфери на индустрията. Печатницата разполага с 6 флексо печатащи машини, които осигуряват гъвкавост и бързина при изпълнение на поръчки за печат, дори и на 6-цветни етикети.

Дилком разполага с автоматична машина за пренавиване и инспектиране на напечатани етикети, която осигурява 100% гарантирано качество на произведената продукция. Машината има вградена иновативна линейна камера, която улеснява преноса на данни за изображението към специализирания софтуер и осигурява бързата му обработка. Всичко това, както и наличието на електронно управляеми серво-мотори, води до висока скорост на пренавиване и инспектиране при гарантиране на 100% контрол на качеството на продукцията. 

Като един от водещите производители на етикети, “Дилком България” ООД е надежден партньор на стотици фирми.

 

ПРИНТЕРИ
Баркод принтери

“Дилком България” ООД e официален представител на CITIZEN в сферата на етикетните баркод принтери: термотрансферни принтери, термодиректни принтери, матрични принтери, портативни принтери, OEM принтери за вграждане в KIOSK системи и апарати, POS принтери.

Пълноцветни принтери
Като официален представител на PRIMERA, фирмата предлага дигитални принтери за печат на пълноцветни етикети. Цветните принтери са подходящи за печат на къси серии висококачествени етикети.

 

БАРКОД СКЕНЕРИ
Като част от гамата продукти, които предлагаме за баркод идентификация, се явяват и гамата ръчни, настолни баркод скенери  и безжични баркод скенери на Zebra, Datalogic и Honeywell.

 

АПЛИКАТОРИ ЗА ЕТИКЕТИ, МАРКИРАЩИ УСТРОЙСТВА
За клиентите, желаещи да повишат производителността си, "Дилком България" ООД предлага голямо разнообразие от автоматични апликатори ALTECH, полуавтоматични апликатори  ALTECH и PRIMERA и ръчни апликатори TOWA.  Поставянето на дата, партида или друга променлива информация върху етикетите или опаковките става много лесно, с помощта на предлаганите маркиращи устройства.

 

ПЕЧАТИ SHINY

Печатите Shiny се отличават с широка  гама от механизми, датници, номератори, самонареждащи печати, джобни печати, ръчни печати, восъчни печати, мастила и тампони. Марката Shiny съществува от 1957 г.  и се е доказала като световен лидер в продажбите на самонамастиляващи механизми за печати. 
 
СОФТУЕР
Предлагането на софтуерни решения гарантира комплексно и цялостно обслужване на клиентите ни. Софтуер за дизайн на етикети BarTender, бижутериен софтуер и софтуер за проследимост са само част от предлаганите софтуерни продукти.

 

СЕРВИЗ
Придържайки се към един от основните си принципи – „Близо до клиента” -  фирмата е изградила сервизна мрежа на територията на цялата страна, с цел по-качествено обслужване на клиентите по поддръжка и ремонт на предлаганите  продукти като принтери, апликатори, софтуер и др.

 

Контакти

ВАРНА

Западна Промишлена Зона
ул. Нептун N2
тел. +359 52 599144, +359 52 599145

факс: +359 52 509695
office@dilcom.com

 

СОФИЯ

Младост 4, Околовръстен път N251
Делта Бизнес Център - офис 205
тел. +359 2 971 3208, +359 2 971 4035

факс: +359 2 971 4035
sofia@dilcom.com

 

ПЛОВДИВ

ул. Нестор Абаджиев 23
тел. +359 32 207940

        +359 887 545458

plovdiv@dilcom.com

Социални мрежи