Количка

0 артикула

      

Отстъпка в цената Дилком
Начало ЕТИКЕТИРАЩИ МАШИНИПолуавтоматични апликатори за етикетиСИСТЕМА ЗА АВТОМАТИЧЕН ПЕЧАТ И АПЛИКИРАНЕ НА ЕТИКЕТИ GODEX AG2000

СИСТЕМА ЗА АВТОМАТИЧЕН ПЕЧАТ И АПЛИКИРАНЕ НА ЕТИКЕТИ GODEX AG2000

Цена без ДДС:9,285.00лв.
Цена с ДДС:11,142.00лв.
  • Код:
    2000242

Системата за печат и апликиране на етикети Godex AG2000, в комбинация с баркод принтера за етикети на Godex EZ2250i, печата и автоматично залепва самозалепващи се етикети върху продукти с плоски повърхности и с идентична форма, придвижвани на конвейер. Той може да поставя етикети върху горната или дясната страна на продукта.

Брой:+-
Добави в желани

Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 3 полета
Ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.
СИСТЕМА ЗА АВТОМАТИЧЕН ПЕЧАТ И АПЛИКИРАНЕ НА ЕТИКЕТИ GODEX AG2000
СИСТЕМА ЗА АВТОМАТИЧЕН ПЕЧАТ И АПЛИКИРАНЕ НА ЕТИКЕТИ GODEX AG2000СИСТЕМА ЗА АВТОМАТИЧЕН ПЕЧАТ И АПЛИКИРАНЕ НА ЕТИКЕТИ GODEX AG2000

  В комбинация със серията принтери на Godex EZ-2000, системата AG2000 представлява изключително ефективно решение, оптимизиращо процеса на етикетиране, тъй като предлага висока гъвкавост, изключителна издържливост и лекота на използване при ниска цена.

 Тази система е разработена за отпечатване и поставяне на етикети върху движещи се кутии и продукти, които се транспортират на конвейер. Тя използва  ролкoва апликаторна глава, която позволява етикетирането и на продукти с неправилна форма.

  За да се осигури готово за ползване и лесно за инсталация решение, Godex предлага напълно завършена и окомплектована система. AG2000 може да бъде използвана с различни принтери Godex, включително принтерите EZi и ZX с ширина 4 инча, в зависимост от необходимата резолюция на печатащата глава и скоростта на линията на конвейера.

 

Основни характеристики:

  • Рентабилно решение за печат и залепване на етикети;
  • Максимална скорост на системата 175 мм / секунда (в зависимост от скоростта на печат);
  • Макс. Дължина на етикета 150мм;
  • Лесно настройване и експортиране на етикети към термопринтера (EZ2250i)

 

Запитване за цена

За да изпратите Вашето запитване за специална цена, попълнете формуляра:

 

Моля, попълнете данните на кирилица.

 

 

Нови продукти

Промоции

Най-продавани