Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

DTM Print представи новия принтер за цветни етикети LX3000e, произведен от Primera Technology

Дата: 2021-08-03

Цветен принтер за етикети Primera LX3000eDTM Print представя новия принтер за печат на цветни етикети Primera LX3000e – първото устройство от този клас, което използва технологията за непрекъснато подаване на мастило (Continuous Ink Supply System).

 

Този иновативен принтер за етикети има същите характеристики за качество и надеждност като популярния принтер на Primera LX910e, но също така има три отделни големи (60 мл.)  резервоара за мастило, както и икономична печатаща глава, която може да се сменя от клиента (с допълнителни 42 мл. мастило).

 

За разлика от принтерите с фиксирана печатаща глава, принтерът за цветни етикети LX3000e обикновено веднага започва да печата след пауза и консумира значително по-малко мастило. С тези характеристики и максималната скорост на печат от 114мм за секунда, принтерът осигурява ниска цена на етикет и произвежда висококачествен отпечатък по-бързо и ефективно.

 

LX3000e също така има чисто нова Big Ink™ система, която може да работи с багрилни или пигментни мастила, оптимизирани за издръжливост, яркост и оптична плътност. Черният цвят е особено плътен и дава отлични резултати върху гланцирани материали за етикети, което не е възможно с черния цвят на базата на пигменти, който други устройства използват. Напечатаните етикети също имат по-висока устойчивост на вода и размазване.

 

Този принтер на Primera е лек, с малък размер, лесен за използване и енергийно ефективен. Устройството има три години стандартна гаранция. Моделът LX3000e е подходящ за редица сектори, сред които здравеопазване, козметика, хранително-вкусовата индустрия, химическата промишленост и др.

 

Ако имате въпроси относно новия цветен принтер за етикети на Primera, моля, направете запитване.