Количка

0 артикула

      

Вижте всички статии

Серията баркод четци Gryphon 4500 на Datalogic – идеалното решение при производството и продажбата на тютюневи изделия

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Баркод четци

 

Директивата на Европейския съюз за тютюневите изделия, която влиза в сила на 19 май тази година, цели да ограничи тяхната продажба. Във връзка с нея Datalogic предлага на вниманието на всички производители и търговци на тютюн серията скенери Gryphon 4500 HD, която се отличава с елегантен и модерен дизайн, разполага с най-модерния мегапикселов сензор с 2D технология за изключителна производителност и осигурява бързо разчитане на така наречения DotCode (точков код), както и всички общи 1D и 2D кодове.

  

Този модел скенери са изключително подходящи за използване в магазините при продажба и ръчно сканиране на цигарени кутии с малък DotCode , EAN код или QR код. За тази цел се препоръчва безжичният модел с висока резолюция, който чете перфектно DotCode и няма нужда от редовно чистене или поддръжка на контактна система, благодарение на иновативната си безконтактна система за безжично зареждане.

  

Освен това серията Gryphon може да се използва от производителите на тютюн, като в този случай скенерите четат уникалния идентификационен код по време на производството, както и кодовете за проследяване на продукта при пакетирането му. За тютюнопроизводителите най-подходящи са жичните или безжични модели Datalogic Gryphon 4500 с Bluetooth или Star Cordless System.

  

И не на последно място серията скенери Gryphon 4500 e идеална за използване от дистрибутори и търговци на едро на тютюн. Чрез тях могат да се сканират и проследят етикетите на продуктите и палетите при всички логистични действия или връщане на стока. Тук отново се препоръчват безжичните модели с висока резолюция, които могат да извършат до 80 000 четения на код само с едно зареждане. Патентованaта технология “Green spot” и 3GL (3 green lights) технологията, вградени в тях, предлагат безпогрешно четене на код, като всички модели са ергономични и с отлична устойчивост на прах и вода.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари