Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Начало ЕТИКЕТИ Самозалепващи термотрансферни и термодиректни етикети

Самозалепващи термотрансферни и термодиректни етикети

Дилком произвежда термодиректни етикети и термотрансферни етикети за идентификация на продуктите в търговията на едро и дребно, хранително-вкусовата промишленост, аптеки и фармация, козметична и парфюмерийна промишленост, транспорт и логистиката, производствени предприятия, ценови етикети, рекламни етикети, термоетикети за електронни везни Datecs, Bizerba, CAS, етикети, използвани от куриерските фирми за печат на самозалепващи товарителници  и др.

 

Произвежданите от нас самозалепващи етикети могат да бъдат изработени от различни видове материали (матови, полугланцови, гланцови, висококачествена трансферна хартия), в комбинация с многообразни лепила на различна основа. По желание на клиента те могат да бъдат изработени с всякаква форма и размер. За производството им използваме модерни технологии и висококачествени материали в производствената база на Дилком. 

 

Дилком може да изготви персонализирано решение за печат на етикети спрямо конкретните Ви изисквания, които да включват елементи за брандиране, с цел реклама на компанията Ви.

 

За повече информация, моля посетете самозалепващи хартиени етикети.

Филтри
37 product(s)
«1 2 3 4»
Page 1 of 4
«1 2 3 4»