Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Дилком - фирма за производство и печат на етикети

Производител на етикети в България

СФЕРА НА ДЕЙНОСТ

 

Повече от 20 години Дилком България ЕООД е водещ производител на различни видове етикети на ролка, на листи или на стек. Фирмата предлага успешни решения за етикетиране, маркиране и автоматична идентификация на продукти.

 

С внедрените през последните години модерни машини за печат, рязане по контур и щанцоване на етикети и организация на производството съгласно международния стандарт за контрол на качеството ISO 9001, ние гарантираме високото качество на етикетите, които произвеждаме.

 

В партньорство с водещи международни производители фирмата предлага иновативни продукти като баркод принтери за етикети, цветни принтери за етикети, баркод скенери и мобилни терминали, автоматични етикетиращи машини и полуавтоматични апликатори за етикетизаместващи ръчно лепене,   индустриални мастиленоструйни принтери, овър принтери, контролни етикетиращи везни, софтуерни решения за дизайн и печат на етикети, системи за проследимост, RFID етикети и системи и различни видове термотрансферни ленти за печат на стикери с термотрансферен принтер.

 

 

 

 

Машини за печат на етикети ДилкомТЕХНОЛОГИИ НА ПЕЧАТ НА ЕТИКЕТИ НА РОЛКА

 

Печатницата на Дилком разполага с голямо разнообразие от машини, печатни материали и технологии за производство на различни видове несамозалепващи и самозалепващи етикети по желание на клиента, по спецификация или по стандарт:

  

• Цифрова система за печат на пълноцветни етикети и довършителни операции. Тя позволява отпечатването на етикети с много различни размери и форми, без необходимост от щанци и клишета. При работа със системата има възможност за поставяне на променлива информация на всеки етикет;

• Цветопробна система gmg flexo proof, базирана на специализиран софтуер за сертифицирани цветни проби;

• Ултразвуков слитер за текстил. Използва се за текстилни етикети от сатен и тафта, които съдържат разнообразна информация - инструкции за пране, ръстови данни, третиране при висока или ниска температура;

• Модулна машина за печат, щанцоване и автоматично пренавиване на ролки с етикети;

• Автоматична машина за пренавиване и инспектиране на напечатани етикети с гаранция за 100% контрол на качеството;

• Шестцветна машина за висок ролен печат, която позволява печат на самозалепващи и несамозалепващи етикети от различни материали с високо качество и устойчивост;

• Шестцветна флексо машина, която дава възможност за производство на многослойни етикети;

• Многофункционална машина за топъл фолиен печат и преге;

• Трицветна флексо машина с две щанци за производство на сложни етикети и картони;

• Високотехнологична машина за бели и индустриални етикети с висок капацитет;

• Машина за сито печат, която дава възможност за печат на брайлова азбука, „scratch-off” етикети и други довършителни операции

 

 

 

 

Сертификати и стандарти Дилком

СЕРТИФИКАТИ

 

Екипът на Дилком България винаги се стреми да гарантира качеството на услугите и продуктите, които предлага. За тази цел компанията е сертифицирана по международните стандарти за управление на качеството ISO 9001:2015 системите за енергийна ефективност ISO 50001:2018 и управление по отношение на околната среда ISO 14001:2015.

 

Може да разгледате нашата декларация за политиката на Дилком за управление на качеството, сигурността на информацията и защита на природата и екосистемите.

    

Според нашето ръководство ефективната употреба на енергийните ресурси е от съществено значение за повишаване на нашата конкуреноспособност.  Политиката ни спрямо Системата за управление на енергията (СУЕ) гласи също, че ефективното използване на енергийните ресурси е наш изключително важен приоритет.

 

Дилком е сертифицирана по стандарта FSC® (License Code C150329) от 2019 г. 

Международната организация с нестопанска цел FSC® (Forest Stewardship Council) гласи, че дървесните и хартиени продукти, които носят логото FSC®, произлизат от еко и социално отговорен източник.

FSC® етикетите, произведени от Дилком, имат устойчив произход и подпомагат опазването и защитата на горите, дивата природа и хората.

 

С цел да гарантираме, че хранителните етикети, които печатаме, са безопасни за потребителите, през 2022г. Дилком се сертифицира по стандарта FSSC 22000 Този стандарт се използва за подобряване на безопасността на хранителните продукти.

 

 

 

Високотехнологични продукти

 

МИСИЯ И ЦЕЛИ

 

Екипът на Дилком се стреми да стане част от настъпващата индустриална революция Industry 4.0 чрез непрекъснатото развитие на компанията и нейните служители и внедряване на високотехнологични продукти и технологии.

 

Целта ни е да отговорим на индивидуалните изисквания на клиента, като винаги предлагаме нестандартни решения и работа по индивидуални проекти. Залагаме на компетентността на нашите служители и използваме съвременни производствени технологии, за да постигнем тези резултати.

 

Осигуряването на висококачествени продукти навреме е философията, върху която градим компанията си.

 

 

 

 

Служители на Дилком България

ЕКИП

 

Най-голямата ценност на Дилком е силно мотивираният и сплотен екип от над 70 квалифицирани служители, които работят заедно за успеха и развитието на компанията.

Екипът се състои от специалисти, които непрекъснато търсят нови и иновативни решения, за да удовлетворят и надхвърлят очакванията на клиентите ни. През годините те са доказали, че са способни да се справят с всяко предизвикателство, пред което са изправени.

Дилком провежда обучения на своите служители за повишаване на тяхната квалификация и познания за нови технологии.

Целенасоченото развитие на качества като компетентност, гъвкавост, бързина, ангажираност, коректност, качествено обслужване и поддръжка е инструментът, с който печелим доверието на клиентите си.

 

 

 

Опазване на околната средаОКОЛНА СРЕДА

 

Дилком е ангажирана да води бизнеса и производствените си процеси съгласно изискванията за опазване на околната среда. Ние целим да намалим негативното въздействие върху природата, като инвестираме в съвременни машини и технологии за печат на етикети, както и в подобряване на квалификациите и информираността на екипа ни.

 

Ние разбираме отговорността си за въздействието на дейността ни върху природата и екосистемите. Дилком показва тази отговорност чрез сертификата ни по стандарт FSC® (License Code C150329) от 2019 г.

 

Етикетите, отпечатани от Дилком по този стандарт, са произведени от устойчиви източници, подпомагайки опазването и защитата на горите, дивата природа и хората. Ние използваме самозалепваща хартия, сертифицирана по FSC®, за печат на висококачествени хартиени етикети и изработка на стикери по поръчка.

 

Дилком България също така е сертифицирана по стандарт ISO 50001  за управление на енергията и стандарт ISO 14001 за управление на околната среда. 

 

Друго приоритетно задължение на Дилком е осигуряването на отлични условия на труд, спазването на всички принципи за човешки права, антикорупция и опазване на околната среда.

 

Ние също така използваме материали за производството на етикети, които отговарят на наредбата на ЕС за ограничаване на опасните вещества(RoHS) и директивата за регистрацията, оценката, разрешаването и ограничаването на химикали (REACH).