Количка

0 артикула

      

ПРИЛОЖЕНИЯ

 

Етикети за вино


Етикети за дрехи и спално бельо


Етикети за плюшени играчки


Етикети за козметика


Етикети за лекарства


Етикети за гаци


Етикети за цветя


Логистични етикети


Етикети за търговията на едро и дребно


Етикети за хранителната промишленост


Етикети за фармацевтичната промишленост


Етикети за електротехниката


Етикети за електрониката


Етикети за автомобилостроенето

 

Производство и печат на етикети

Изработка и печат на етикети с високо качество

       

Печатницата на "Дилком България" EООД предлага затворен цикъл на производство на етикети, включващ изработване на дизайн, предпечатна подготовка, цветна проба, печат на етикети, довършителни работи, складиране, транспорт и логистика за клиентите. Печатната база на "Дилком България" EООД разполага с многообразие от машини и технологии, което позволява печат на различни видове самозалепващи етикети на ролка по спецификация или по стандарт.

 

    "Дилком България” EООД произвежда и печата широка гама от самозалепващи етикети на ролка и несамозалепващи етикети, стикери, текстилни етикети, етикети за дрехикартонени етикети, билети, фолийни етикети и етикети със специално предназначение, многослойни етикети, двулицеви и трилицеви етикетиRFID етикети. Техническата обезпеченост на печатницата позволява производството на етикети от различни материали с разнообразни форми и цветове. Етикетите основно се произвеждат на ролки и са предназначени за използване от баркод принтери, етикетиращи везни, ръчни и автоматични апликатори, маркиращи клещи и др. През последната година компанията се съсредоточи върху производството и предлагането на фолийни етикети: полиетиленови, полипропиленови, полиестерни, защитни VOID  етикети и др., които намират приложение в електротехниката, електрониката и други индустрии. Печатницата разполага с 6 флексо печатащи машини, които осигуряват гъвкавост и бързина при изпълнение на поръчки за печат, дори и на 6-цветни етикети.

 

     Дилком разполага с автоматична машина за пренавиване и инспектиране на напечатани етикети, която осигурява 100% гарантирано качество на произведената продукция. Машината има вградена иновативна линейна камера, която улеснява преноса на данни за изображението към специализирания софтуер и осигурява бързата му обработка. Всичко това, както и наличието на електронно управляеми серво-мотори, води до висока скорост на пренавиване и инспектиране при гарантиране на 100% контрол на качеството на продукцията. 

 

     Като един от водещите производители на етикети, “Дилком България” EООД е надежден партньор на стотици фирми.

 

 

     

 

Услуги


Разработване на дизайн на етикети


Изготвяне на цветни проби и мостри на етикети


Печат на къси серии етикети на ролка на термотрансферен принтер


Печат на къси серии пълноцветни етикети на ролка на мастилено-струен и лазерен принтер


Печат на текстилни етикети


Цепене на сатен и тафта по размер


Изработване на фирмени печати


Ремонт, гаранционен и извънгаранционен сервиз на баркод принтери, баркод скенери и апликатори за етикети