Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Производство и печат на етикети

Печатница Дилком България ЕООД

 

Изработка и печат на етикети с високо качество

Печатницата на "Дилком България" EООД предлага затворен цикъл на производство на етикети, който включва изработване на дизайн, предпечатна подготовка, цветна проба, печат на етикети, довършителни операции, складиране, транспорт и логистика за клиентите. Печатната база на "Дилком България" EООД разполага с многообразие от машини и технологии, което позволява печат на различни видове самозалепващи цветни етикети на листи, стек или на ролка по желание на клиента.

 

"Дилком България” EООД произвежда и печата различни видове самозалепващи етикети на ролка, стикери, текстилни етикети, етикети за дрехи с инструкции за пране, картонени етикети, билети, многослойни, двулицеви и трилицеви етикети, RFID тагове и много стикери с нестандартни приложения - за бижута, за цветя, водоразтворими, с лесно отстраняемо лепило, етикети за цени от PVC фолио.

 

Печат на самозалепващи етикети

Техническата обезпеченост на печатницата позволява производството на голямо разнообразие стикери от различни материали с разнообразни правилни и неправилни форми, цветове и размери на етикета. Стикерите могат да съдържат постоянна или променлива информация, лога, текст и изображения, в зависимост от желанията на производителите и спецификациите на Вашия продукт.

 

Компанията е специализирана в производството и предлагането на полиетиленови, полипропиленови, полиестерни етикети, защитни VOID и др., които намират приложение в електротехниката, електрониката, автомобилостроенето, фармацевтичната промишленост и други индустрии.

 

Производството ни се осъществява в модерна печатница, която разполага с 6 флексо печатащи машини и много машини за довършителни операции. 

 

Дилком разполага и с автоматични машини за пренавиване и инспектиране, които осигуряват 100% гарантирано качество на произведената продукция. Машините имат вградена иновативна високоскоростна линейна камера, която осигурява бързата обработка на изображението. Всичко това, както и наличието на електронно управляеми серво-мотори, води до висока скорост на пренавиване и инспектиране при гарантиране на 100% контрол на качеството на продукцията. 

 

Печатна база Дилком

Дилком има опит в изработката на специализирани самозалепващи етикети за различни продукти - етикети за бутилки, за вино, за козметика, за цветя, за бижута, за 

замразени хранителни продукти, както и за други продукти от хранително-вкусовата индустрия, фармацията, автомобилната индустрия, козметичната промишленост, електротехниката, електрониката, търговията на едро и дребно, логистиката и много други.

 

През последните години екипът на Дилком завърши много успешни проекти за своите клиенти. Те са свързани с печат на издръжливи хартиени етикети от самозалепваща се хартия, предназначени за разнообразни промишлени и технически приложения. Специалното приложение изисква специални лепила, които да запазват своите свойства и отлична адхезия върху трудни за механично или ръчно лепене повърхности и тежки условия на експлоатация. За производството им Дилком използва материали на 3M, Flexcon, Lintec, Avery Dennison, Raflatac, Arconvert и други.

 

„Дилком България" EООД е дългогодишен партньор и официален оторизиран представител на 3М в сферата на етикетите. 3M e световен бранд, отличаващ се с висококачествените си хартии и фолиа за самозалепващи етикети.
Широката гама етикетиращи материали са създадени съобразно строгите изисквания за производство на етикети, гарантирайки издръжливост, яснота и високо качество на печат. Самозалепващите етикети от 3М фолиа и хартии са подходящи за множество приложения в различни индустрии.

 

Печатница за етикети в БългарияВ зависимост от нуждите и спецификациите на клиента, тези етикети са устойчиви на екстремно високи и ниски температури, външни атмосферни влияния, химически разтворители и мазнини, почистващи препарати, излагане на UV лъчи и радиация, течност за спирачки, потапяне в солена вода и др.

 

Дилком също така се стреми да се превърне в по-екологична компания, като произвежда и предлага по-разнообразно портфолио от екологични продукти за етикетиране. Други стъпки, които предприемаме за постигането на тази цел, са ефективно използване на енергийните ресурси и отговорно управление на околната среда.

 

Благодарение на високото качество на изработка, бързите срокове на изпълнение на поръчки и коректността към партньорите си, "Дилком България" ЕООД се превърна в един от водещите производители в България и е надежден, дългогодишен партньор на стотици фирми.

 

За повече информация относно нашите услуги и производство, моля, свържете се с нашите специалисти на имейл sales@dilcom.com или попълнете формуляра за запитване.

Услуги

Услуги, които предлага Дилком

Разработване на дизайн на етикети


Изготвяне на цветни проби и мостри на етикети


Печат на къси серии етикети на ролка на термотрансферен принтер


Печат на къси серии пълноцветни етикети на ролка на мастилено-струен и лазерен принтер


Печат на текстилни етикети


Цепене на сатен и тафта по размер


Изработване на фирмени печати


Ремонт, гаранционен и извънгаранционен сервиз на баркод принтери, баркод скенери и апликатори за етикети