Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Производство и печат на етикети

Изработка и печат на етикети с високо качество

Печатница Дилком България ЕООД

 

Печатницата на "Дилком България" EООД предлага затворен цикъл на производство на етикети, който включва изработване на дизайн, предпечатна подготовка, цветна проба, печат на етикети, довършителни операции, складиране, транспорт и логистика за клиентите. Печатната база на "Дилком България" EООД разполага с многообразие от машини и технологии, което позволява печат на различни видове самозалепващи етикети на листи, стек или на ролка по желание на клиента, по спецификация или по стандарт.

 

"Дилком България” EООД произвежда и печата различни видове самозалепващи етикети на ролка, стикери, текстилни етикети, етикети за дрехи с инструкции за пране, картонени етикети, билети, многослойни, двулицеви и трилицеви етикети, RFID тагове и много етикети с нестандартни приложения - за бижута, за цветя, водоразтворими, етикети с лесно отстраняемо лепило, етикети за цени от PVC фолио, етикети за витрини.

 

Техническата обезпеченост на печатницата позволява производството на голямо разнообразие етикети и стикери от различни материали с разнообразни правилни и неправилни форми, цветове и размери на етикета. Стикерите могат да съдържат постоянна или променлива информация, лога, текст и изображения.

 

Те основно се произвеждат на ролки и са предназначени за използване от баркод принтер, термотрансферен принтер, етикетиращи везни, ръчни и автоматични апликатори, маркиращи клещи и др. През последната година компанията се съсредоточи върху производството и предлагането на полиетиленови, полипропиленови, полиестерни етикети, защитни VOID и др., които намират приложение в електротехниката, електрониката, автомобилостроенето, фармацевтичната промишленост и други индустрии.

 

Отпечатването на етикетите се осъществява в модерна печатница, която разполага с 6 флексо печатащи машини и много машини за довършителни операции. Наличието на 6-те машини осигурява гъвкавост и бързина при изпълнение на поръчки за печат на висококачествени етикети.

 

Дилком разполага и с автоматични машини за пренавиване и инспектиране на Вашите етикети, които осигуряват 100% гарантирано качество на произведената продукция. Машините имат вградена иновативна високоскоростна линейна камера, която осигурява бързата обработка на изображението. Всичко това, както и наличието на електронно управляеми серво-мотори, води до висока скорост на пренавиване и инспектиране при гарантиране на 100% контрол на качеството на продукцията.

 

Дилком има опит в изработката на специализирани самозалепващи етикети за различни продукти - етикети за бутилки, за вино, за козметика, за цветя, за бижута, за замразени хранителни продукти, както и за други продукти от хранително-вкусовата индустрия, фармацията, автомобилната индустрия, козметичната промишленост, електротехниката, електрониката, търговията на едро и дребно, логистиката и други.

 

Екипът ни се гордее с широкото портфолио от различни видове етикети, които произвеждаме, специално съобразени със специфичното приложение, индустрия и желание на клиента. Ние непрекъснато разширяваме нашата сфера на дейност, като инвестираме в нови машини и иновативни технологии. Предизвикателствата и високите изисквания на различните приложения, с които сме се сблъсквали през последните 20 години в етикетната индустрия, ни помогнаха да развием нови креативни продукти и услуги.

 

През последните години екипът на Дилком завърши много успешни проекти. Те са свързани с печат на специфични хартиени етикети от самозалепваща се хартия, предназначени за разнообразни промишлени и технически приложения. Специалното приложение на етикетите изисква специални лепила, които да запазват своите свойства и отлична адхезия върху трудни за механично или ръчно лепене повърхности и тежки условия на експлоатация. За производството им Дилком използва материали на 3M, Flexcon, Lintec, Avery Dennison, Raflatac, Arconvert и други.

 

В зависимост от нуждите и спецификациите на клиента, тези етикети са устойчиви на екстремно високи и ниски температури, външни атмосферни влияния, химически разтворители и мазнини, почистващи препарати, излагане на UV лъчи и радиация, течност за спирачки, потапяне в солена вода и др.

Тези знания са придобити с години опит, усърдна работа и ефективно изучаване на нововъзникнали технологии и машини за печат.

 

Експертните знания и професионалното отношение на нашия екип са главната причина за успешните ни и дългогодишни клиентски отношения с компании в над 10 държави от Европа. Ние сме много благодарни за благополучното сътрудничество с тези глобални фирми и ценим тяхното доверие. Упорито работим в посока да увеличим производството ни за европейския пазар и допълнително да повишим качеството на напечатаната продукция.

 

Още от основаването ни през 2002 година, един от най-важните стремежи на компанията е да изградим надеждно партньорство с фирми в сферата на етикетирането. Днес ние сме официален, оторизиран представител на десетки компании и предлагаме техните висококачествени продукти на българския пазар. Така Дилком предоставя на своите клиенти изключително широка гама от решения, свързани с етикетирането и маркирането на продукти в допълнение към затворения цикъл на производство на етикети.

 

Дилком също така се стреми да се превърне в по-екологична компания, като произвежда и предлага по-разнообразно портфолио от екологични продукти за етикетиране. Други стъпки, които предприемаме за постигането на тази цел, са ефективно използване на енергийните ресурси и отговорно управление на околната среда.

 

Благодарение на високото качество на изработка, бързите срокове на изпълнение на поръчки и коректността към партньорите си, "Дилком България" ЕООД се превърна в един от водещите производители в България и е надежден, дългогодишен партньор на стотици фирми.

 

За повече информация относно нашите услуги, производство и продукти за етикетиране, моля, свържете се с нашите специалисти на имейл sales@dilcom.com или попълнете формуляра за запитване тук.

Услуги

Услуги, които предлага Дилком

Разработване на дизайн на етикети


Изготвяне на цветни проби и мостри на етикети


Печат на къси серии етикети на ролка на термотрансферен принтер


Печат на къси серии пълноцветни етикети на ролка на мастилено-струен и лазерен принтер


Печат на текстилни етикети


Цепене на сатен и тафта по размер


Изработване на фирмени печати


Ремонт, гаранционен и извънгаранционен сервиз на баркод принтери, баркод скенери и апликатори за етикети