Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

      

ПРИЛОЖЕНИЯ

 

 

Баркод етикети


Информационни етикети


Обозначителни и предупредителни етикети


Сервизни етикети


Фирмени етикети 


Етикети за техническо оборудване 


Етикети за индустриални приложения


Информационни табели за машини и устройства


Машиностроене


Автомобилна промишленост


Електроника

 

Запитване за продукт на Дилком

Самозалепващи фолийни етикети

Фолийни самозалепващи етикети

 

Производство на полиестерни етикети и други фолийни етикети

 

От 2002 г. Дилком се усъвършенства в изработката и печата на фолийни етикети, които намират приложение в специфични сфери като козметика, хранителна индустрия, химическа промишлeност, опаковъчна индустрия, електроника, машиностроене и автомобилна промишленост.


Фолийните етикети са подходящи за баркод етикети, информационни етикети, обозначителни и предупредителни етикети, сервизни етикети, фирмени етикети за техническо оборудване и индустриални приложения, информационни табели за машини и устройства.

 

Благодарение на специфичните им характеристики, фолийните етикети имат важни предимства пред хартиените етикети. Основното им предимство е, че те са по-устойчиви на външни атмосферни влияния и са по-издръжливи на късане.

 

Самозалепващите фолийни етикети са устойчиви на UV лъчи, високи температури, влажност, химически разтворители и мазнини. Етикетите от фолио залепват добре върху стъкла, високоенергийни и нискоенергийни пластмаси, метали, а така също и върху мазни и мръсни повърхности.

 

Дилком е официален представител на 3M за България и предлага 3M етикети от фолио, произведени от изключително здрав материал. Етикетите от 3M фолио са устойчиви на външни атмосферни условия, агресивни химически съединения и механични въздействия. Те се характеризират с много висока износоустойчивост, устойчивост към надраскване и размазване, влага, химикали и високи температури. 

3M предлага и етикети, устойчиви на автомобилни химикали, които намират приложение в автомобилната индустрия. 


Ние произвеждаме голямо разнообразие самозалепващи фолийни етикети, които покриват високите изисквания на европейските стандарти за здравина, устойчивост и дълготрайност.

 

Основните видове фолийни самозалепващи етикети, които произвеждаме, са:

  • полиетиленови етикети - Притежават гъвкавост, благодарение на която се използват върху продукти с неравна и крива повърхност.  Типично приложение е етикетиране на варели, палети, контейнери и др.;
  • винилни етикети - Намират широко приложение при запечатване (пломбиране) на компютърни устройства и елементи;
  • полипропиленови етикети -  Прозрачността им ги прави подходящи за използване в козметиката (повече информация можете да намерите в нашата блог статия за етикети за козметика).
  • акрилни етикети - идеални за печат на етикети с електрически схеми и диаграми, за етикетиране на печатни платки и на други продукти, при които се изисква устойчивост към високи температури;
  • полиестерни етикети - подходящи за предупредителни етикети, информационни етикети, фирмени етикети, защитни етикети, инвентарни етикети, информационни табели за машини и устройства. Поради твърдостта си, полиестерните етикети не са подходящи за залепване върху криви и неравни повърхности.

 

За повече информация, Вижте самозалепващи фолийни етикети