Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Начало ЕТИКЕТИРАЩИ МАШИНИ

ЕТИКЕТИРАЩИ МАШИНИ

Етикетиращите машини, предназначени за залепване на етикети върху продукти, са изключително ефективни, а в същото време икономични и лесни за поддръжка.

 

"Дилком България" ЕООД предлага системи за етикетиране и апликатори за етикети, които с високото си качество са се наложили през годините в различни сфери на производство като хранително-вкусовата промишленост, електрониката, козметичната и фармацевтичната индустрии.

 

Съществуват различни видове системи - автоматични, полуавтоматични и ръчни етикетиращи машини.

 

Автоматичните машини се използват за инспектиране, кодиране, апликиране и печат на етикети, правейки целия процес напълно автоматизиран. Те позволяват висока скорост на етикетиране на продукти като например буркани, пластмасови туби и бутилки с диаметър и размер, който се определя от конфигурацията на системата. Спрямо настройките, характеристиките и размера на машината, може да има различни изисквания за диаметъра на ролката (например до максимум 120 мм.).

 

Полуавтоматичните етикетиращи машини представляват апликатори за етикети, при които оператор поставя продукта в устройството, за да задейства процеса на етикетиране. Полуавтоматичните системи увеличават продуктивността многократно и се използват в неголеми производства.

 

Ръчните етикетиращи машини са подходящи за етикетиране на кашони и продукти с плоски повърхности в малки и средни предприятия. Те имат строги изисквания за ширина на етикета, дължина на етикета и външен и вътрешен диаметър на ролката.

 

Вижте нашата статия в блога за повече информация относно  етикетиращите машини и как те могат да помогнат на Вашия бизнес да се развива.

Филтри
24 product(s)
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»