Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

ПРИЛОЖЕНИЯ

 

 

Търговия на дребно


Месопреработвателна промишленост


Млекопреработвателна промишленост


Лаборатории 

 

Запитване за продукт на Дилком

Етикети за везни и мини баркод принтери

Термодиректни етикети

Самозалепващи термодиректни етикети за везни

 

Дилком Бълария произвежда термо етикети за мини принтери и електронни везни Datecs, Bizerba, CAS, DIGI и др. Те са изработени от висококачествена самозалепваща бяла термо хартия. Етикетите се предлагат с различни ширина (например 58x43 mm или 47x36 mm) и в ролки с по 1500, 1000, 900 или 600 етикета.

 

За производството на етикети за везни се използват термодиректни самозалепващи хартии от водещи производители като Avery Dennison, Raflatac, Fedrigoni и др.. В зависимост от приложението и изискването за устойчивост, предлагаме следните два вида хартии за производство на етикети термо за везни и принтери - Thermal Eco или Thermal Top, в комбинация с различни лепила (на акрилна основа или Hot-melt). За специални приложения предлагаме и термо етикети от бял или прозрачен термодиректен полипропилен.


Етикетите могат да имат предварително отпечатана постоянната информация по време на производството им на флексо машината (лого, адрес, телефон, различни знаци и др.) и допълнително да се допечатат с етикетен принтер (мини принтер) на място при клиента. Променливата информация като тегло, срок на годност, баркод и др. се отпечатва от везната.


Етикетите, които произвеждаме, са подходящи за всички модели везни, предлагани на българския пазар.


Етикетите за везни намират приложение в търговията на дребно - магазини и супермаркети, месопреработката, млекопреработката, лаборатории и др.

 

Етикетите за везни и мини етикетни принтери най-често са предварително напечатани с постоянната информация. Те са навити на ролки върху шпула 25мм, 40мм или 76мм в зависимост от вида на везната или мини принтера, за който са предназначени.

 

Можете да закупите най-често използваните модели етикети за везни, произведени от нас, от нашия онлайн магазин . Ако имате нужда от консултация или съвет относно избора на най-подходящите етикети за мини принтери и везни, моля да се свържете с нашия екип на sales@dilcom.com .