Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Етикети за витрини

Ново в портфолиото на Дилком - етикети за витрини

 

Етикети за цени за витринаЕтикетите за витрини (табелки за цени) са изработени от дебел самозалепващ фолиен материал, който не се огъва лесно, а при конденз или пипане с мазни и мокри ръце етикетът не поема влага и мазнини, а печатът е устойчив и не се размазва или изтрива.

 

Табелите за цени се се предлагат на стек и имат възможност за двустранен печат, предварителен печат на цветно лого, както и позволяват допечатване със златна и сребърна лента.

 

Ценовите етикети за витрини, които предлагаме, са с размер 100/75. При индивидуална заявка те могат да бъдат произведени по размер на клиента и тонирани в цвят по избор.

 

Етикетите за хладилни витрини са много устойчиви, с високо качество и достъпна цена. Най-голямото им предимство е, че издържат на влага, мазнини, миещи и дезинфекциращи препарати и могат да се използват в помещения с висока влажност и риск от намокряне.  

 

Друго предимство е тяхната лесна употреба. Дори малки пекарни, сладкарници, магазини за месо и други малки търговски обекти могат да си ги позволят на разумна цена, ако вече имат обикновен термотрансферен принтер за етикети. Не е необходимо да се закупува специализиран картов принтер и допълнителен софтуер за отпечатване на ценови етикети за витрини.

 

С помощта на обикновен термотрансферен принтер и прилежащия към него софтуер, може лесно да печатате дата, срок на годност, състав, текст, баркод, цена и различна променлива информация.

 

За повече информация, изпратете запитване на sales@dilcom.com.