Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Индустриални етикети за различни промишлености

Етикети, устойчиви на атмосферни влияния

 

 

Индустриални етикети"Дилком България" произвежда широка гама специални индустриални етикети, които намират приложение в много индустрии като автомобилостроене, електроника, електротехника, здравеопазване, машиностроене и др. Индустриалните етикети най-често са полиестерни, PVC или винилни етикети, устойчиви на атмосферни влияния и тежки условия на експлоатация. 

 

За производството на индустриални етикети Дилком използва  материали на 3M, Flexcon, Lintec, Avery Dennison, Raflatac, Fedrigoni и други. В зависимост от нуждите и спецификациите на клиента, всеки един индустриален етикет може да е устойчив на: екстремно високи и ниски температури, външни атмосферни влияния, химически разтворители и мазнини, почистващи препарати, излагане на UV лъчи и радиация, течност за спирачки, потапяне в солена вода и др.

 

Индустриалните етикети могат да изпълняват различни функции, като най-често те са носител на важна информация за потенциални опасности, съвместимост, логистични данни, инструкции за безопасна употреба и работа, инспекционни данни, напомняне за нужда от следващо обслужване и индикатори за собственост. При повечето приложения, промишлените етикети трябва да гарантират дългосрочна четливост и издръжливост в тежки условия, за да се осигури безопасна експлоатация на етикетираните продукти през целия им жизнен цикъл.

 

Като партньор и конвертор на 3М в сектор неграфични продукти, компанията има техническа възможност да ламинира, щанцова и изрязва голямо разнообразие от самозалепващи ленти, пенести материали, фолиа, електроизолационни, електропроводими, топлопроводими и маскиращи ленти и други гъвкави материали по индивидуално задание на клиента.

  

През годините Дилком се специализира в производството и печата на голямо разнообразие и големи обеми индустриални етикети и продукти. Процесът на производство на Дилком България е напълно съобразен с високите изисквания за качество и грижа за околната среда съгласно международните стандарти ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001 и FSC. Влаганите материали също са съобразени с изискванията за безопасност, здраве и опазване на околната среда, притежават CE и/или UL сертификат и отговарят на ограниченията на ЕС за използване на опасни вещества в съответствие с REACH, директива 2011/65/EU (RoHS) и SVHC.

 

Специално за производителите на автомобили и OEM производители на части за автомобили гарантираме за качеството и съдържанието на използваните материали, като използваме IMDS (International Material Data System) системата за данни, съхраняваща информация за вложените материали по цялата верига на доставки.

 

Част от произведените в Дилком индустриални етикети могат да се допечатват с индустриални етикетни принтери в производството на клиента. Индустриалните принтери имат достатъчна ширина на печат и големи възможности за свързване – RS232, USB, Ethernet, wi fi,  средна или висока резолюция (203 dpi, 300 dpi или 600 dpi), lcd дисплей за лесно управление и др.  Това дава възможност при печат с висококачествена резинова термотрансферна лента и индустриален етикетен принтер да се допечатват промишлени етикети с достатъчно добра плътност, четливост и издръжливост в тежки условия.

 

За случаите, в които се изисква още по-голяма устойчивост и големи обеми, Дилком България използва многофункционални специализирани машини за производство на индустриални етикети, които имат отлични характеристики, специални функции и висока скорост на печат и щанцоване.

 

Индустриалните етикети са от съществено значение за идентификацията на продукти, проследимост и спазване на разпоредби за безопасност. Ако имате въпроси за индустриалните етикети или бихте искали да поръчате малки или големи обеми етикети, индустриални принтери или етикетиращи машини за Вашия бизнес, свържете се с нашите специалисти на sales@dilcom.com или направете запитване. Нашият екип с удоволствие ще отговори на всички въпроси относно нашите решения за етикетиране и начин за печат на етикети.