Количка

0 артикула

      

      

Индустриални етикети

Етикети, устойчиви на атмосферни влияния 

 

"Дилком България" произвежда широка гама специални индустриални етикети, които намират приложение в много индустрии като автомобилостроене, електроника, електротехника, здравеопазване, машиностроене и др. Индустриалните етикети най-често са полиестерни, PVC или винилни етикети, устойчиви на атмосферни влияния и тежки условия на експлоатация. За производството на индустриални етикети Дилком използва  материали на 3M, Flexcon, Lintec, Avery Dennison, Raflatac, Arconvert и други. В зависимост от нуждите и спецификациите на клиента, тези етикети са устойчиви на: екстремно високи и ниски температури, външни атмосферни влияния, химически разтворители и мазнини, почистващи препарати, излагане на UV лъчи и радиация, течност за спирачки, потапяне в солена вода и др.

 

Индустриалните етикети могат да изпълняват различни функции, като най-често те са носител на важна информация за потенциални опасности, съвместимост, логистични данни, инструкции за безопасна употреба и работа, инспекционни данни, напомняне за нужда от следващо обслужване и индикатори за собственост. При повечето приложения, промишлените етикети трябва да гарантират дългосрочна четливост и издръжливост в тежки условия, за да се осигури безопасна експлоатация на етикетираните продукти през целия им жизнен цикъл.

 

Като партньор и конвертор на 3М в сектор неграфични продукти, компанията има техническа възможност да ламинира, щанцова и изрязва голямо разнообразие от самозалепващи ленти, пенести материали, фолиа, електроизолационни и маскиращи ленти и други гъвкави материали по индивидуално задание на клиента.

  

Процесът на производство на Дилком България е напълно съобразен с високите изисквания за качество и грижа за околната среда съгласно международните стандарти ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001 и FSC. Влаганите материали също са съобразени с изискванията за безопасност, здраве и опазване на околната среда, притежават CE и/или UL сертификат и отговарят на ограниченията на ЕС за използване на опасни вещества в съответствие с REACH, директива 2011/65/EU (RoHS) и SVHC. Специално за производителите на автомобили и OEM производители на части за автомобили гарантираме за качеството и съдържанието на използваните материали, като използваме IMDS (International Material Data System) системата за данни, съхраняваща информация за вложените материали по цялата верига на доставки.

 

Индустриалните етикети са от съществено значение за идентификация на продукти, проследимост и спазване на разпоредби за безопасност. Ако имате въпроси за индустриалните етикети или бихте искали да поръчате етикети за Вашия бизнес, свържете се с нашите специалисти на sales@dilcom.com или направете запитване