Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

ПРИЛОЖЕНИЯ

 

 

Етикети за дрехи


Етикети за стелажи


Етикети за цветя


Плодове и зеленчуци, пакетирани в мрежи


Баджове


Входни билети


Абонаментни карти


Текстилна промишлeност


Търговия на дребно


Градинарство


Дървопреработвателна промишленост


Металургия

 

Запитване за продукт на Дилком

Печат на картонени етикети и билети

Картонени етикети, етикети за дрехи

 

Изработка на картонени етикети, полиестерни етикети и билети

 

Дилком е производител на широка гама несамозалепващи етикети - картонени, полиестерни етикети, билети, изработени от картон или хартия. За закрепване на етикетите към продукта се използват различни методи – етикетите за стелажи се поставят в специални пластмасови лайсни, етикетите за дрехи се закрепват с допълнителна пластмасова свръзка, а етикетите за цветя са конструирани така, че да се закрепят без никакви допълнителни приспособления.
Основните материали, от които се произвеждат несамозалепващи етикети, са картони и различни видове пластмаси / фолиа.
Несамозалепващите етикети намират приложение в текстилната промишленост, за облекла и бельо, както и за други текстилни изделия, в търговията на дребно, градинарството, дървопреработвателната промишленост, металургията и др.


 

Картонени етикети

Несамозалепващите картонени етикети се произвеждат от термодиректен или термотрансферен картон, в зависимост от приложението и нуждите на клиента. 
Картонените етикети са с различна дебелина (от 80 до 250 гр./м2), с възможност за печат от едната или от двете страни.

Приложение:
Картонените етикети, съдържащи продуктова информация, баркод и данни на производителя, основно се използват за маркиране на продукти в търговията на дребно: текстилни изделия, дрехи, обувки, плодове и зеленчуци, пакетирани в мрежи и др. Подходящи са и за изработка на баджове.


Високото качество на атрактивно напечатаните картонени етикети осигуряват допълнителен имидж на фирмата производител. Картонените етикети се използват и за билети и абонаментни карти.
На картонените етикети се печата постоянна информация (лого, адрес, телефон, уеб сайт и др). Променливата информация, например при продажба на билети - името на постановката, дата, час, номер на мястото и т.н., се печата директно при покупката на билета, като за целта се ползва етикетен термодиректен или етикетен термотрансферен принтер.
Размерът, формата и перфорацията, а също и цветният флексо печат, се подготвят съгласно поръчката. Тези етикети са готови за последващ термотрансферен печат на баркодове, инструкции за пране, съдържание на съставните части и др.


 

Полиестерни етикети

Полиестерните етикети се характеризират с висока устойчивост на материала към всякакви атмосферни условия (дъжд, UV лъчи и температура) и механични повреди. С тяхна помощ се осигурява автоматична идентификация на продукта по време на последователните етапи на производството, транспорта и съхранението.
                

Приложение:
Полиестерните / пластмасовите етикети са подходящи за металургични продукти, пакетирани и опаковани в пакети, вързопи, калъпи, скари и решетки, посредством чембер ленти; за маркиране на контейнери, съдържащи дребни компоненти; за маркиране на палети и стоки, съхранявани при външни атмосферни условия (например в строителството и логистиката).
Етикетите се използват също в градинарството за маркиране на цветя, храсти и дървета, в горското стопанство и дървопреработвателната промишленост, както и в заводите за преработка на месо.
Етикетите с форма на примка се използват в градинарството, горската промишленост и ботаническите градини за маркиране на цветя, храсти и дървета, а също така за маркиране на кабели и кабелни снопове.
Полиестерният етикет е устойчив на атмосферни условия и механични повреди и осигурява четлива идентификация за много дълъг период от време.


 

Билети

За производството на билети и абонаментни карти се използват термодиректни или термотрансферни картонени етикети. 
На картонените етикети предварително се отпечатва постоянната информация (лого, адрес, телефон, уеб сайт и др.). Променливата информация (например името на постановката, дата, час, номер на мястото и т.н.) се печата директно при продажбата на билети с термотрансферен или термодиректен принтер.
Картонените етикети се използват за входни билети и абонаментни карти за:     
• развлекателни съоръжения
• паркинги
• транспортни средства
• кина и театри
• клубове и дискотеки

 

Хартиените етикети и картонените етикети са с различна дебелина, с възможност за печат от едната или от двете страни. Размерът, формата и перфорацията, а също и цветният флексо печат, се подготвят съгласно желанието на клиента. Така подготвени, етикетите са готови за последващ термотрансферен печат на баркод, дата, час и др. Дилком произвежда и етикети на лист.

 

Ако приложението, за което използвате Вашите етикети, изисква използването на самозалепващи етикети, ние можем да Ви предложим печат на етикети от самозалепваща хартия или фолио. Те се изработват по поръчка и са напълно персонализирани за Вашите продукти.  Повече информация за нашето производство можете да намерите тук.