Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Начало ЕТИКЕТИ

ЕТИКЕТИ

„Дилком България“ ЕООД е производител на етикети от 2002 година и извършва затворен цикъл на производство. Ние предлагаме всички услуги от изработване на дизайна, предпечатна подготовка, цветна проба, печат, довършителни операции, складиране, транспорт и логистика за нашите клиенти.

 

Дилком произвежда широка гама от несамозалепващи и самозалепващи етикети, текстилнифолийни етикети (полиетиленови, полипропиленови, полиестерни), многослойни, защитни, водоразтворими, RFID тагове и др. 

 

Благодарение на 22 годишния опит в индустрията и модерната печатна база на „Дилком“, разполагаща с широка гама от машини и технологии, нашите специалисти могат да удовлетворят и най-нестандартните изисквания на клиентите за производство на голямо разнообразие на етикети на ролка по спецификация и стандарт, които намират приложение в хранителната индустрия, козметиката, електротехниката, електрониката, автомобилостроенето, фармацевтичната промишленост и други индустрии.

 

От нашия онлайн магазин можете да закупите ролки с бели и цветни стикери, а за персонализирани решения, моля обърнете се към нас на имейл sales@dilcom.com.

Филтри
0 product(s)
«1»
Page 1 of 1
«1»