Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Начало ЕТИКЕТИ Многослойни етикети

Многослойни етикети

Двуслойни и трислойни етикети

 

Някои приложения често изискват двуфункционален етикет, при който при отлепване на горния етикет се появява друга информация. Тези етикети са познати като многослойни, многопластови, многолицеви, двуслойни, трилицеви или двулицеви самозалепващи етикети. Тъй като върху отлепения горен етикет все още имa лепило, той може да се залепи повторно върху друга повърхност, например върху опаковъчен лист, поръчка или друг документ.

 

Дилком е водещ производител на персонализирани многослойни етикети, предлагащ иновативни решения за различни индустрии.

 

Многослойните етикети са добър начин за включване на повече информация за  продукта или инструкции на няколко езика. Слоевете на етикета могат да се отлепват и залепват многократно, с цел да се прочете  информацията, отпечатана между тях, но в единия си край слоевете са здраво залепени един за друг и не могат да бъдат разделени.

 

Многослойните (многопластовите) етикети са идеални за фармацевтични и медицински етикети, където изискването е продуктовата информация да остане в цялост с продукта. Подходящи са и за етикети с рецепти в хранителната промишленост, промоции, лотарии, многоезична информация и др.

Двулицевите етикети са обикновени самозалепващи етикети, но с печат на гърба върху лепилния слой. Прилагат се върху продукти с прозрачни повърхности.

 

 

 

 

Филтри
0 product(s)
«1»
Page 1 of 1
«1»