Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

 

Запитване за продукт на Дилком

Хартиени самозалепващи етикети на ролка

Самозалепващи хартиени етикети

 

Дилком е производител на самозалепващи етикети на ролка

 

Ние произвеждаме широка гама от самозалепващи етикети по поръчка, подходящи за различни индустрии. Екипът ни изпълнява индивидуалните заявки на клиентите в зависимост от техните изисквания за форма, размер, брой цветове, материали и довършителни обработки. Ние използваме висококачествени материали, мастила, лепила, подложки и покрития.

 

Какво представляват самозалепващите етикети?

 

Те са изработени от 3 слоя. Първият слой се състои от лицев материал, върху който се печата. Той може да има лаково или ламинатно покритие. Вторият слой е лепилен, а третият е подложката.

Въпреки че хартията е може би най-обикновеният материал, използван за печат на стикери, тя е подходяща за редица приложения, екологична е и щадяща околната среда и намира универсално приложение за маркиране на продукти.

Самозалепващите етикети, известни също като продуктови етикети и рекламните стикери могат да бъдат произведени на ролка или на лист, в зависимост от предпочитанията на клиента.

Производството на етикети на ролки позволява по-лесно поставяне на етикета върху опаковката чрез машина за етикетиране в производствени линии или ръчно - идеално за малки екипи в стартиращи компании.

 

Видове самозалепващи хартиени етикети

 

ЕТИКЕТИ, ГОТОВИ ЗА ПОСТАВЯНЕ ВЪРХУ ПРОДУКТА - гланцови, полугланцови, матови и от рециклирани материали, отпечатани изцяло в нашата печатна база:

 

Матови етикети:

Предлагат матова повърхност, която не отразява светлина и придава изискан вид на продукта.

Идеални са за продукти, които искате да имат дискретен и професионален външен вид като например вина, козметика или хранителни продукти.

 

Гланцови етикети:

Подчертават качеството и привлекателността на продуктите.

Подходящи са за козметични продукти, бутилки с алкохол, луксозни храни и напитки, парфюми и други.

 

Рециклирани етикети:

Изработени са от рециклирани материали и предлагат екологично решение за брандиране на продуктите Ви.

Подходящи са за компании и продукти, които се стремят към устойчиво развитие и искат да подчертаят своята екологична осведоменост.

 

 

ЕТИКЕТИ ЗА ДОПЕЧАТВАНЕ - бели етикети или стикери с предварителен печат, които се допечатват с допълнителни данни от клиента с термодиректен или термотрансферен печат, лазерен или Inkjet принтер. Използват се за етикети за цени, логистични етикети, продуктови етикети и други.

 

В зависимост от метода на печат, те се делят на термотрансферни, термодиректни, за лазерни и inkjet принтери.

 

Най-често използваните материали за термотрансферни етикети са велум, полугланц или трансфер. Те са специално предназначени за приложения, които изискват висока яснота на символите и изключително добра резолюция при печат на баркод.

 

Дават отлична устойчивост и контраст на изображението в комбинация с подходяща за материала термотрансферна лента, консуматив за принтера. Подходящи са за допечатване с термотрансферни принтери. Имат значително по-висока устойчивост и по-дълъг живот от термодиректните етикети.

 

При термодиректния печат не се използва лента, а изображението се създава директно върху етикета, върху който предварително е нанесен термочувствителен слой. За допечатване на предварително напечатани или бели термоетикети се използват термодиректни принтери.

Материалите, използвани за термодиректни етикети са Thermal Eco и Thermal Top. Това са самозалепващи стикери с химично покритие, произведени съгласно изискванията на ЕО местните закони. Тези стикери са с универсално предназначение.

Те са идеални за етикетиране в хранителни магазини и маркиране на всякакви продукти. Подходящи са за електронни етикетиращи везни и етикетни принтери за термодиректен печат.

 

Стикерите, произведени от Thermal Eco хартия, имат ограничена устойчивост към надраскване и размазване, както и ниска устойчивост при контакт с пластификатори, мазнини и вода.    

                     

Етикетите от Thermal Top хартия имат по-добра устойчивост към надраскване и размазване, както и към пластификатори, мазнини и вода. Има добра защита срещу химически и механични въздействия, висока влажност и ниски температури.

 

Голямо разнообразие от форми и размери

 

С нашата богата селекция от форми и размери, включително щанцовани етикети по поръчка, ние имаме възможността да отговорим изцяло на Вашите специфични изисквания.

Нашата компания постоянно търси начини да подобри ефективността на услугите, които предоставяме на клиентите си, като например използване на вече налични щанци, които отговарят на изискванията на техните проекти. С нашите над 2000 щанци имаме значителен потенциал да оптимизираме разходите чрез използване на вече налични ресурси.

 

Избор на лепила

 

Изберете лепилото, което най-добре отговаря на Вашите нужди. Независимо дали се нуждаете от стандартно, перманентно, отстраняемо, лепило за етикети за замразени продукти или с висока лепливост, ние предлагаме избор, за да гарантираме, че Вашите етикети залепват сигурно към различни повърхности при различни условия.

 

Избор на покрития за печат

 

Ние предлагаме различни покрития за печат, за да подобрим външния вид и издръжливостта на Вашите етикети. Изберете от опции като лак или ламинат, за да осигурите допълнителна защита срещу износване и предпазване от влага, както и да добавите гланцово или матово покритие за естетическо подобрение.

 

Технологии на печат на етикети

 

Използваме преге, топъл печат, студен печат, ситопечат, селективен лак, релефен лак, пълноцветен печат флексо печат, офсетов, дигитален, мастилено-струен печат.

Винаги избираме най-подходящата технология за дадената поръчка за постигане на оптимална цена. Печатаме от 1 цвят до пълноцветен печат плюс допълнителни специфични цветове.

 

Приложение на самозалепващите хартиени етикети в различни индустрии

 

Хартиените самозалепващи етикети се използват в различни индустрии поради техните многостранни приложения и универсалност. Ето някои от индустриите, където те често се използват:

 

Хранителна промишленост - при опаковане на хранителни продукти като консерви, бутилки със сосове, буркани с мармалади, опаковки с чай и кафе и други;

 

Напитки- за бутилки с вино, шампанско и други алкохолни напитки. Също така се използват за бутилки с вода, сокове, газирани напитки и др;

 

Козметична индустрия - за продукти за грижа за кожата, косата, гримове;

 

Фармацевтична индустрия – за шишета, кутии и опаковките за лекарства с важна информация като дозировка, срок на годност и предупреждения за употреба;

 

Търговията на едро и дребно - за ценови етикети на стоките в магазините и за промоционални оферти;

 

Логистика и складове - за обозначаване и идентификация на стоките, кашоните и палетите при складиране и транспортиране;

 

Производствена индустрия - за маркиране на суровините, полуфабрикатите и готовите продукти в различни производствени процеси

 

За повече информация за производството на качествени самозалепващи стикери, моля направете запитване.