Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Начало ТЕРМОТРАНСФЕРНИ ЛЕНТИ

ТЕРМОТРАНСФЕРНИ ЛЕНТИ

Дилком България ЕООД предлага много различни видове термотрансферни ленти. Наш основен партньор е DNP – лидер на световния пазар за производството на термоленти с добро качество.

 

За да изберете подходяща термолента, трябва да се съобразите със спецификациите на Вашия принтер за етикети, изискванията на приложението Ви и желаното качество на печат и скорост на печат на етикети.

 

Има три основни вида ленти за печат на етикети. Най-често използваните са восъчните термотрансферни ленти (wax), които са подходящи за етикети с общо предназначение, които няма да бъдат излагани на тежки условия. Те постигат много ясен отпечатък с висока плътност и контраст върху различни материали.

 

Восъчно-резиновите термотрансферни ленти (wax resin) са подходящи за приложения, които изискват средна устойчивост и издръжливост. Предназначени са за печат върху гланцирани хартии, фолиа (полиестер, полиетилен, полипропилен) и други. Термолентите от восък и резин предоставят отпечатък с високо качество и издръжливост.

 

Резиновите термотрансферни ленти (resin) са специализирани ленти, които се използват за приложения в изключително тежки условия като много високи температури, механично износване, химическо чистене, излагане на химикали, разтворители, киселини и др. Подходящи са за печат на полиестерни, полипропиленови и полиетиленови етикети, както и текстилни етикети от сатен, винил, тафта и др. Поради специалните им свойства и отлична издръжливост, резиновите ленти намират приложение в автомобилостроенето, химическата промишленост, здравеопазването, електрониката, градинарството и др.

 

Прочетете нашата блог статия за подробна информация за видовете термотрансферни ленти и техните приложения.

Филтри
12 product(s)
«1»
Page 1 of 1
«1»