Количка

0 артикула

      

ПРИЛОЖЕНИЯ

 

 

Етикети за дрехи


Етикети за текстилни изделия


Етикети за матраци


Етикети за завивики


Етикети за възглавници


Етикети за спално бельо


Етикети за плюшени играчки

 

Запитване за продукт на Дилком

Текстилни етикети за дрехи от тафта и сатен

Текстилни ленти за етикети
 

Производство на етикети за дрехи и други текстилни етикети

 
Дилком България произвежда текстилни етикети от тафта и сатен в различни цветове и размери, подходящи за етикети за дрехи, текстилни изделия, матраци, спално бельо, детски плюшени играчки и др.
Съгласно действащите стандарти в текстилната промишленост е необходимо прецизно маркиране на текстилните  продукти, осигуряващо продуктови и производствени детайли. 
Tекстилният етикет е не само информационен носител, но и декорация. В случай че продуктите не са подходящи за маркиране с вшити етикети, самозалепващите текстилни етикети са идеалното решение.
 
За повече информация относно печат на текстилни етикети за дрехи, прочетете нашата статия за етикети в блога.
 

Текстилни етикети от тафта

Висококачествена найлонова тафта с двустранно покритие, осигуряващо възможност да се печата чрез термотрансферен метод и от двете страни, с гаранция за високо качество и дълготрайност. Тафтата не се разнищва и е устойчива на пране с перилни препарати при температура до 950,  химическо чистене и гладене.
              
Приложение:
Найлоновата тафта е материал, използван за производство на текстилни етикети за дрехи, които съдържат инструкции за пране и гладене, състав на влакната, данни за производителя или страна произход и т.н.
Етикетите, произведени от тафта, са идеални за приложения, изискващи баркод, тъй като печатът е с високо качество и четливост. 
Предлагаме и тафта, устойчива на пране с камъни, както и специален вид найлонова тафта, отговаряща на най-високите изисквания за негоримост, подходяща за авиационната и автомобилната промишленост, предназначена за дълготрайно маркиране на постелки, калъфки за седалки и колани.


Текстилни етикети от сатен


Изключително фин, мек и деликатен сатенен материал, позволяващ висококачествен печат чрез термотрансферен принтер от едната или и от двете страни, в зависимост от вида. Сатенът е устойчив на пране с перилни препарати при температура до 950,  химическо чистене и гладене.
В зависимост от приложението, предлагаме разнищващ се и неразнищващ се сатен, като се препоръчва етикетите от разнищващия се сатен да се зашият сгънати на две.
 
Приложение:
Сатенените етикети са естетично решение за маркиране на елегантни текстилни изделия и луксозни облекла и бельо. Той е фин, гладък и мек материал, затова често се използва за дрехи, които имат пряк контакт с кожата.
Предлагаме бял и черен сатенен материал, който от своя страна може да бъде разнищващ се или неразнищващ се.

 

Можете да закупите текстилни ленти от сатен и тафта за отпечатване на етикети за дрехи и текстилни изделия от нашия онлайн магазин.

 

За информация относно печат на самозалепващи етикети в печатницата на Дилком, моля посетете този линк.