Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

      

ПРИЛОЖЕНИЯ

 

 

Етикети за дрехи


Етикети за текстилни изделия


Етикети за матраци


Етикети за завивики


Етикети за възглавници


Етикети за спално бельо


Етикети за плюшени играчки

 

Запитване за продукт на Дилком

Текстилни етикети за дрехи от тафта и сатен

Текстилни ленти за етикети
 

Производство на етикети за дрехи и други текстилни етикети

 
Дилком България произвежда текстилни етикети от тафта и сатен в различни цветове и размери. Те са подходящи за етикети за дрехи, текстилни изделия, матраци, спално бельо, детски плюшени играчки и много др.
 
Съгласно действащите стандарти в текстилната промишленост е необходимо прецизно маркиране на текстилните  продукти, осигуряващо важни продуктови и производствени детайли. 
 
Tекстилният етикет е не само информационен носител, но и декорация. В случай че продуктите не са подходящи за маркиране с вшити етикети, самозалепващите текстилни етикети са идеалното решение.
 
 
За повече информация относно печат на етикети за дрехи, прочетете нашата статия за текстилни етикети в блога.
 

Текстилни етикети от тафта

Дилком предлага висококачествена найлонова тафта с двустранно покритие за изработка на издръжливи етикети за дрехи. Покритието осигурява възможност да се печата чрез термотрансферен метод и от двете страни, с гаранция за високо качество и дълготрайност. Тафтата не се разнищва и е устойчива на пране с перилни препарати при температура до 950,  химическо чистене и гладене.


              
Приложение:
Найлоновата тафта е материал, много често използван за производство на етикети за дрехи, които съдържат инструкции за пране и гладене, състав на влакната, данни за производителя или страна произход и т.н.


Етикетите, произведени от найлонова тафта, са идеални за приложения, които изискват баркод, тъй като печатът е с високо качество и четливост. 


Фирмата предлага и друг вид тафта, устойчива на пране с камъни, както и специален вид найлонова тафта, която отговаря на най-високите изисквания за негоримост. Тази специална тафта е подходяща за авиационната и автомобилната промишленост, защото е предназначена за дълготрайно маркиране на постелки, калъфки за седалки и колани.


Текстилни етикети от сатен (бял и черен)


Дилком също специализира в печат на етикети от изключително фин, мек и деликатен сатенен материал. Той позволява висококачествен печат чрез термотрансферен принтер от едната или и от двете страни, в зависимост от вида. Сатенът е устойчив на пране с перилни препарати при температура до 950,  химическо чистене и гладене.


В зависимост от приложението, предлагаме разнищващ се и неразнищващ се сатен, като се препоръчва етикетите от разнищващия се сатен да се зашият сгънати на две.


 
Приложение:
Сатенените етикети са естетично решение за маркиране на елегантни текстилни изделия и луксозни облекла и бельо. Той е фин, гладък и мек материал, затова често се използва за дрехи, които имат пряк контакт с кожата.


Предлагаме бял и черен сатенен материал, който от своя страна може да бъде разнищващ се или неразнищващ се.

 

Можете да закупите текстилни ленти от сатен и тафта за отпечатване на етикети за дрехи и текстилни изделия от нашия онлайн магазин.

 

Ако се нуждаете от консултация за избор на най-подходящите текстилни етикети за Вашето приложение, моля да се свържете с нашия екип на sales@dilcom.com.

 

Прочетете повече информация относно печат на самозалепващи етикети в печатницата на Дилком.