Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Начало БАРКОД СКЕНЕРИ

БАРКОД СКЕНЕРИ

Баркод четците са част от гамата продукти за баркод идентификация. Те сканират продуктовия баркод и предават кодираната информация на компютър, ПОС терминал или касов апарат.

 

Дилком предлага широка гама от ръчни, настолни, безжични и индустриални баркод скенери от марките Honeywell, Datalogic, и ZebraСкенерите са подходящи за интегриране в системи за идентификация, търговски обекти, складове на едро, производствени предприятия, транспортни и логистични фирми и др.

 

Ръчните баркод скенери са най-разпространените четци. Те осигуряват удобство и по-добра ефективност при сканиране на обемни и тежки продукти.

 

Настолните баркод четци намират приложение главно в натоварени търговски обекти. Те се монтират неподвижно на работното място и операторът поднася продуктите с баркод етикет към скенера, за да се разчете записаната информация.

 

Безжичните баркод скенери са подобни на ръчните, но осигуряват още повече удобство и свобода на оператора, защото нямат кабел. Данните се предават чрез безжична технология.

 

Характерни за индустриалните баркод четци са тяхната отлична здравина и много висока производителност. Използват се за приложения с продължителна натовареност и много големи работни обеми.

 

За повече информация относно как да изберете подходящ баркод четец за Вашето приложение, моля да се свържете с нашия екип на sales@dilcom.com.

 

Филтри
26 product(s)
«1 2 3»
Page 1 of 3
«1 2 3»