Количка

0 артикула

      

ПРИЛОЖЕНИЯ

 

 

Електроника


Битова техника


Автомобилостроене


Асемблиране на компютри 


Пакетиране на продукти


Маркиране на продукти   

 

Защитни етикети

Саморазрушаващи се етикети, етикети тип VOID

 

Защитните етикети са  средство за превенция срещу неправомерно отваряне на продукта или подправяне на информацията.  Защитният етикет се залепва на видно място и ясно показва  целта на запечатването, а също и последствията, произтичащи от опит за отстраняването му.  На етикетите може да се печата разнообразна информация, различни баркодове и / или серийни номера, като по този начин се осигурява уникална идентификация и доказателство за автентичност на всеки етап от логистиката.

Етикетите с ненарушена цялост показват, че  фабричният продукт е запечатан и оригинален.

 

Дилком произвежда защитни етикети тип VOID и саморазрушаващи се етикети.


 

Етикети тип VOID

Защитните етикети от типа VOID най често се произвеждат основно от полиестер и се характеризират със специално лепило, което осигурява ясна идентификация на всеки опит за подправяне. При опит за отлепване основата на етиката се разпада, а върху повърхностите и на етикета, и на продукта  остава видим надпис VOID, STOP, както и друг подобен текст или знак. Тези етикети са идеално средство за защита на различни продукти срещу неоснователни рекламации, направени от недобросъвестни потребители.
За да се получи качествено и устойчиво изображение, защитните етикети се печатат с термотрансферна лента RESIN.
       
Приложение:
Защитните етикети от типа VOID основно се използват в електрониката, битовата техника, автомобилостроенето, при асемблиране на компютри (предпазвайки от неоторизирана промяна на частите), пакетиране на продукти (лекарства, козметика, електронни компоненти, софтуер, CD-та и DVD-та) и др.


 

Саморазрушаващи се етикети

Защитните самозалепващи саморазрушаващи  се етикети се произвеждат основно от фолио на винилна основа и се отличават с по-висока сила на залепване спрямо здравината на връзките в структурата на етикета.  Те се късат, разслояват или деформират при всеки опит за отлепване и повторното им приложение става невъзможно.
Тези етикети са идеално средство за защита срещу неоснователни рекламации, направени от недобросъвестни потребители. Разслоеният етикет осигурява разкриване на опита за подправяне.
За да се получи качествено и устойчиво изображение, защитните етикети се печатат с термотрансферна лента RESIN.
               
Приложение:
Саморазрушаващите се етикети основно се използват за маркиране на продукти (лекарства, електронни части, софтуер, CD-та и DVD-та), автомобилни части и компоненти.  Опитът за отлепване води до  разпадане на етикета и загуба на гаранция.

Услуги


Разработване на дизайн на етикети


Изготвяне на цветни проби и мостри на етикети


Печат на къси серии етикети на ролка на термотрансферен принтер


Печат на къси серии пълноцветни етикети на ролка на мастилено-струен и лазерен принтер


Печат на текстилни етикети


Цепене на сатен и тафта по размер


Изработване на фирмени печати


Ремонт, гаранционен и извънгаранционен сервиз на баркод принтери, баркод скенери и апликатори за етикети