Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

ПРИЛОЖЕНИЯ

 

 

Производство


Търговия


Складове

 

Запитване за продукт на Дилком

Самозалепващи етикети за цени, етикети за маркиращи клещи

Етикети за маркиращи клещи

Самозалепващи етикети за цени

 

„Дилком България“ ЕООД е производител на етикети за маркиращи клещи. Познати са като „ценови етикети“ или „етикети за цени“, тъй като най-често се използват в търговската мрежа за маркиране на стойността на дадена стока.

 

Ценовите етикети се произвеждат от самозалепваща негланцирана хартия в следните цветове: бяло, флуоресцентно жълто, червено, оранжево и зелено. Чрез различните цветове могат да се отбелязват различни категории стоки, да се обозначават стоки в промоция или такива с много ниска цена.

 

В зависимост от приложението, те се предлагат в комбинация с перманентно, отстраняемо (removable) или силно лепило.


 Отсраняемото лепило не оставя никакви следи след разлепване. Такъв тип етикети за маркиращи клещи се използват често в текстилната промишленост за обозначаване на отделните детайли и за маркиране на подаръчните продукти в магазините.

 

Най-често такива етикети се използват в търговията с бързооборотни стоки.

 

Ценовите етикети биват едноредови и двуредови. Върху тях предварително може да се отпечата фирмено лого, най-добър до, срок на годност, използвай преди, партиден номер, както и друга постоянна информация.

 

„Дилком България“ също така предлага широка гама от маркиращи клещи, които се използват за прецизно поставяне на ценовите етикети. Ние предлагаме различни модели едноредови маркиращи клещи BLITZ, SATO и PRINTEX, както и двуредови маркиращи клещи от същите марки. Също така, ако се нуждаете от намастиляващи тампони за маркиращи клещи за етикети, може да ги разгледате в нашия сайт. Те са подходящи за работа с всички модели маркиращи клещи, създадени от марките SMART,SATO, PRINTEX, BLITZ и JOLLY.

 

За още информация относно етикетите и продуктите, които предлагаме, моля да се свържете с нашия екип на sales@dilcom.com. Ако се нуждаете от съвет при избора на етикети за цени, маркиращи клещи или намастиляващи тампони за маркиращи клещи, специалистите ни с с удоволствие ще Ви помогнат.

   

Можете да закупите етикети за маркиращи клещи, произведени от Дилком, от нашия онлайн магазин.