Количка

0 артикула

      

Категории

 

Запитване за продукт на Дилком

НачалоЕТИКЕТИБилети0 продукт(и)

Билети

Дилком България използва термотрансферни или термодиректни картонени етикети за производството на абонаментни карти и билети. В зависимост от приложението и изискването за устойчивост на билета, се използват материали с различни характеристики: термодиректни картони без покритие, картони с допълнително покритие за добра влагоустойчивост, термотрансферни картони, както и термодиректни или термотрансферни фолийни материали.

 

Постоянна информация като лого, адрес, телефон и уеб сайт се отпечатва предварително, а променливата информация като например име на постановка, дата, час и номер на място, се печата директно при продажбата на билети с термодиректен или термотрансферен принтер.


Картонените термодиректни и термотрансферни етикети намират приложение като входни билети и абонаментни карти за паркинги, транспортни средства, развлекателни съоръжения, клубове и дискотеки, кина и театри.

 

Картонените етикети могат да бъдат с различна дебелина, както и с възможност за едностранен или двустранен печат. Дилком изработва по поръчка на клиента размера, перфорацията, формата и цветния флексо печат. Така подготвени, картонените етикети са готови за последващ термотрансферен печат на баркод, час, дата и други. 

Филтри
«1»

Промоции

 • Принтер за етикети TSC TE200

  ЕТИКЕТЕН БАРКОД ПРИНТЕР TSC TE200

  -24%
  Цена без ДДС:395.00лв.
  Цена с ДДС:474.00лв.
  Цена без ДДС: 395.00лв.
  Стара цена с ДДС:622.80лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  Цена без ДДС:395.00лв.
  Цена с ДДС:474.00лв.
  Суми без ДДС:
  Цена:395.00лв.
  Каталожна цена без ДДС:519.00лв.

Най-продавани