Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език
Начало БАРКОД СКЕНЕРИ Безжични баркод скенери БАРКОД СКЕНЕР DATALOGIC GRYPHON I GBT4500, 2D

БАРКОД СКЕНЕР DATALOGIC GRYPHON I GBT4500, 2D

Цена без ДДС: 0.00лв.
Цена с ДДС: 0.00лв.
  • Код:
    GRYPHON I GBT450
  • Тегло:
    0.000 кг

Ръчен безжичен скенер за приложения с общо предназначение

Многопосочният баркод четец Gryphon I GBT4500 осигурява бързо разчитане на всички често срещани 1D и 2D кодове.

Добави в желани

ТЕХНОЛОГИЯ ЗА СКАНИРАНЕ

Серията Gryphon™ 4500 представлява първокласна гама ръчни скенери на Datalogic за приложения с общо предназначение. Четците Gryphon 4500 разполагат с най-модерния мегапикселов сензор с 2D технология с бяла светлина за изключителна производителност.

 

 

БЕЗЖИЧНИ КОМУНИКАЦИИ

Моделът Gryphon I GBT4500 разполага с Bluetooth безжична технология.

 

 

ТЕХНОЛОГИЯ "GREEN SPOT" ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА СКАНИРАНЕТО

Gryphon I GBT4500 се отличава с патентованата от Datalogic технология "Green Spot", ексклузивните функции 3GL™ (3 зелени светлини) и вибрация за превъзходна обратна връзка при сканиране.

 

 

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Едно от най-важните технически нововъведения, които безжичните скенери Gryphon 4500 постигат, е зареждането на батерията чрез система за индуктивно зареждане, която повишава надеждността на цялото решение, намалявайки общите разходи, тъй като елиминира необходимостта от процедури за почистване и поддръжка на традиционните системи за зареждане чрез контакт.

Максималната надеждност, предлагана от технологията за безжично зареждане, означава работа 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, без прекъсвания за поддръжка или ремонт, както и най-високо ниво на оперативна производителност и ефективност.

 

 

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И ВНЕДРЯВАНЕ

Многопосочният баркод скенер Gryphon I 4500 осигурява добра производителност при разчитане на всички разпространени 1D и 2D кодове.

Иновативният четец е оборудван с технологията на Datalogic "Motionix" за разпознаване на движенията, която му дава възможност за автоматично превключване между ръчен и настолен режим. Когато се постави обратно в стойката, той безпроблемно се връща в настолен режим. Поставката с регулируема позиция осигурява гъвкавост при използването на скенера в режим на презентация или в режим на стойка, докато той се зарежда.

 

 

ИЗДРЪЖЛИВ НА РЕДОВНО ПОЧИСТВАНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ

Серията Gryphon 4500 използва корпуси, издръжливи на дезинфекция, проектирани да издържат на ежедневно почистване с много силни дезинфекционни разтвори, които обикновено се използват в здравеопазването.

 

Модел: GBT4500-BK-WLC

ФайлИнформация
Datalogic GBT4500 брошура на английски език [PDF, 426.62 KB]

Запитване за цена

За да изпратите Вашето запитване за специална цена, попълнете формуляра:

 

Моля, попълнете данните на кирилица.