Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Dilcom news

Дилком отново ще участва на международните хранителни изложения

Дата: 2024-10-08

Пътят на етикетите, изложениеЗа 12-та поредна година Дилком България ще бъде част от международните изложения на хранително-вкусовата промишленост МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК и САЛОН НА ВИНОТО, които ще се проведат от 13-ти до 16-ти ноември в Интер Експо Център, София. За нас ще бъде истинско удоволствие да ни посетите на щанд 1С4 в зала 1.

 

Дилком разполага със собствена производствена база за печат на етикети, в която повече от 20 години изработва самозалепващи и несамозалепващи етикети с отлично качество.

 

Машинният парк на компанията подсигурява производството на бели и пълноцветни етикети на ролка и на стек. Благодарение на разнообразните технологии на печат, крайният резултат са висококачествени и издръжливи етикети по индивидуален дизайн, които могат да бъдат с топъл или студен печат, преге, релефен и селективен лак. Предлагаме различни видове текстилни, картонени, многослойни, двулицеви, трилицеви етикети, билети, RFID тагове, обиколни и in-mold етикети, защитни етикети.

 

Нашите етикети отговарят на най-високите стандарти за качество, включително FSSC 22000 стандарта за безопасност на хранителните продукти и са подходящи за разнообразни продукти в различните отрасли на хранителната индустрия.

 

Като дългогодишен партньор и оторизиран представител на световната корпорация 3M, Дилком предлага на своите клиенти висококачествени фолиа за самозалепващи етикети. Те гарантират яснота и издръжливост на отпечатъка, съвместими са с много печатни технологии, а разнообразието от подложки и лепила позволява използването на етикетите в различни индустрии.

 

Тази година на международното изложение залагаме на изцяло нова концепция, показвайки пътя на етикета. Иновативният ни щанд дава шанс на посетителите да надникнат в производството и да проследят етапите, през които преминава създаването на един етикет, стъпка по стъпка.

 

Обикновената бяла хартия се превръща в цветна магия с помощта на нашите професионалисти. Крайният продукт е изцяло съобразен с желанието и специфичните нужди на клиента. 

 

Ние ще Ви помогнем да си отговорите на въпросите:

  • Кои са подходящите материали за Вашия етикети?
  • Защо е необходима щанцата?
  • Какво представлява клишето?
  • Какви са видовете мастила?
  • Как гарантираме качеството на печата?

 

При нас ще намерите многообразие от материали, правилни и неправилни форми и най-различни размери етикети.

 

Принтерът „Eddie“, предназначен за хранително-вкусовата индустрия, отново ще радва посетителите на щанда ни с безупречно напечатани с ядливо мастило меденки. То не променя вкусовите качества на продуктите и е съобразено с хигиенните стандарти на ЕС.

 

Ще Ви очакваме от 13-ти до 16-ти ноември в зала 1 на щанд 1С4, където ще имате възможност да научите повече за нашите продукти и решения в етикетирането!