Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Успешен надзорен одит на сертификацията ни по FSSC 22000

Дата: 2024-09-17

FSSC 22000 сертифицирани етикетиИмаме удоволствието да съобщим, че Дилком успешно премина поредния надзорен одит и получи ново потвърждение на сертификацията ни по стандарта FSSC 22000. Тази сертификация е изключително важна за нас, тъй като тя гарантира, че всички наши процеси и продукти отговарят на най-високите изисквания за безопасност на храните и управление на качеството.

 

Какво представлява стандартът FSSC 22000?
FSSC 22000 (Food Safety System Certification) е водещ международен стандарт за управление на безопасността на храните. Той обединява изискванията на ISO 22000, HACCP и специфични програми за предварителни условия (PRPs), за да осигури цялостна система за управление на безопасността. Този стандарт се прилага не само за производители на храни, но и за доставчици на материали и опаковки като етикетите, които произвеждаме в Дилком и които много често имат директен контакт с храните.

 

Какво означава това за нашите клиенти?
Тази сертификация е не само доказателство за нашия ангажимент към безопасността и качеството, но също така предоставя на нашите клиенти увереност, че продуктите, които предлагаме, отговарят на най-строгите международни стандарти. Системата FSSC 22000 гарантира, че ние активно управляваме рисковете, свързани с безопасността на храните, и прилагаме най-добрите практики във всички етапи на нашето производство.

 

Нашият FSSC 22000 сертификат е валиден до юли 2025, но с успешния одит, който преминахме през този месец, ние потвърдихме нашето постоянство в поддържането на тези високи стандарти.

 

Благодарим на целия екип на Дилком за всеотдайността и професионализма, както и на нашите партньори и клиенти за доверието! Ние ще продължим да инвестираме в качеството и безопасността, за да ви осигурим най-добрите продукти на пазара.