Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Dilcom news

Дилком произвежда етикети по стандарта VDA 6.3 за автомобилната индустрия

Дата: 2024-09-25

VDA 6.3 сертифицирани етикетиС гордост споделяме, че Дилком е одобрена чрез клиентски одит от BHTC за производство на етикети по стандарта VDA 6.3, който е специално разработен за автомобилната индустрия. Това ни дава възможност да произвеждаме висококачествени и надеждни етикети, които напълно отговарят на строгите изисквания на автомобилния сектор.

 

Какво представлява стандартът VDA 6.3?
VDA 6.3 е стандарт за управление на качеството, разработен от Германската асоциация на автомобилната индустрия (VDA). Той се прилага за всички процеси във веригата на доставки в автомобилната индустрия и налага строги изисквания към качеството на продуктите и производствените процеси. Благодарение на този стандарт, Дилком може да предлага на своите клиенти от автомобилния сектор етикети, които отговарят на специфичните нужди и стандарти на индустрията. Най-често това са полиестерни етикети или друг тип специфични за индустрията етикети.

 

Защо това е важно за нашите клиенти в автомобилната промишленост?
Покриването на изискванията на стандарт VDA 6.3 е гаранция, че ние не само спазваме високи стандарти за качество, но и оптимизираме всички процеси в нашето производство, за да отговорим на специфичните изисквания на автомобилния сектор. В Dilcom работим усърдно, за да предложим решения, които отговарят на високите очаквания за безопасност и надеждност в индустрията.

 

С успешното приключване на клиентския одит от BHTC продължаваме да утвърждаваме позицията си като надежден партньор за етикети в автомобилната промишленост. Свържете се с нас, за да научите повече за нашите продукти и услуги, специално разработени за този сектор!