Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

ЕТИКЕТЕН БАРКОД ПРИНТЕР CITIZEN CL-S521II

-37%
Цена без ДДС: 695.00лв.
Цена с ДДС: 834.00лв.
Каталожна цена: 1,316.40лв.
Суми без ДДС:
Цена: 695.00лв.
Каталожна цена: 1,097.00лв.
Отстъпка: (36.65%)
  • Код:
    2003215
  • Тегло:
    0.000 кг

Етикетният баркод принтер Citizen CL-S521 е компактен принтер за термодиректен печат на етикети, който предлага висока производителност, печатайки със скорост 6 инча в секунда, върху етикети с ширина до 100 мм. Разделителната му способност е 200 dpi. 

 

Консумативи: термодиректни етикети  

 

Гаранция: 2 год. 

Софтуер:  Софтуер за дизайн на етикети barTender

 

 

ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА САМО ПРИ ПОРЪЧКА ОТ САЙТА. 

Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 3 полета
Ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.

Термодиректният баркод и етикетен принтер CL-S521 е компактен принтер за термодиректен печат, който предлага висока производителност, печатайки със скорост 6 инча в секунда, върху етикети с ширина до 100 мм. Разделителната му способност е 200 dpi. При нeобходимост от по високо качество на печат принтерът може да се преправи на CL-S531  с резолюция 300dpi.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПЕЧАТ - Принтерът може да бъде използван за високоскоростен и висококачествен печат, благодарение на неговата  термодиректна система, която използва плоска термо глава и 32 битов RISC процесор.

МЕТАЛЕН HI-LIFT™ МЕХАНИЗЪМ – Термоглавата е вградена в метална конструкция, която придава здравина и трайност за надеждна работа и дълъг живот. Широкото отваряне на механизма осигурява  лесен достъп до главата за почистване, сервиз или подмяна.

HI-OPEN КАПАК - Капакът на принтера се отваря вертикално нагоре, като по този начин се осигурява свободен достъп до механизмите за настройка и се улеснява зареждането с консумативи.

ЛЕСЕН ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ
• Настройките на принтера се извършват изключително лесно от операционния панел, благодарение на неговата уникална и елементарна за ползване VuePrint меню система.
• Високо вдигащата се глава и механизъм позволяват лесно зареждане на консуматива и   лесно почистване на главата.
• Настройката на ширината и дебелината на етикетите и настройката на сензора за етикетите са лесно осъществими от потребителя, чрез използване на цветно кодираните операторски бутони.
• Открояващите се цветни регулиращи механизми и лостът за повдигане на главата улесняват в максимална степен оператора.

ПОДВИЖЕН СЕНЗОР - Чрез регулиране позицията на подвижния сензор се позволява печат върху етикети с най-различни форми и размери. Сензорът се ориентира по разстоянието между етикетите или черната марка на гърба им.

ПОДХОДЯЩ ЗА ТЕСНИ ЕТИКЕТИ - Подвижният сензор и страничният ограничител позволяват печат на етикети с ширина от 12.5 mm.

ШИРОКА ВЪТРЕШНА ХАРТИЕНА РОЛКА - Максималният диаметър на ролката с етикети е 5-inch (125mm). При необходимост от по-голяма е налична  външна стойка, позволяваща работа с ролки до 8-inch (200mm).
СТАНДАРТНИ ИНТЕРФЕЙСИ - Принтерите се доставят със сериен интерфейс RS232C и USB 2.0.  Това осигуряват възможност за включване към  всякакви компютърни конфигурации.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МРЕЖОВИ ИНТЕРФЕЙСИ - Принтерите имат опция за допълнително вграждане на паралелен интерфейс IEEE1284, мрежови интерфейси  Ethernet и Wireless LAN,  лесни за инсталация от потребителя.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОПЦИИ
Устройство за рязане - автоматичен, гилотинен нож с висока скорост на рязане. Подходящ за  самозалепващи етикети, картони с различна дебелина, както и за текстилни етикети.
Устройство за отлепване - нова генерация отлепващ механизъм, притежаващ сензор за вземане на етикета и две допълнителни силиконови ролки за по-добро отделяне на подложката.
Устройството за рязане и отлепващият механизъм лесно се инсталират, без отваряне на кутията на принтера.

ЕМУЛАЦИЯ - Този модел поддържа емулация на Datamax® и  Zebra® програмните езици.

ВЪТРЕШНО ЗАХРАНВАНЕ -Интегрираното в принтера захранване позволява  по-голяма надеждност и безопасност.

ПЛАСТМАСОВ КОРПУС – Принтерът може да бъде в бял или тъмно сив пластмасов корпус, което му придава стил, при сравнително ниска цена.

НИСКА ЦЕНА – Поради факта, че принтерът работи със стандартни консумативи (голяма ролка с етикети – диаметър до 20 cm), той има изключително ниска експлоатационна цена.

ПРИЛОЖЕНИЕ - Принтерът  CL-S521 е подходящ  за печат на самозалепващи хартиени етикети,  самозалепващи фолийни етикети, картонени и текстилни етикети. Намира приложение в сфери като транспорт и логистика, хранително-вкусова промишленост, фармацевтика, електроника и др.   

ГАРАНЦИЯ - Баркод принтерите на CITIZEN имат две години гаранция от производителя, с изключение на главата. Гаранцията на главата е 30 Km или 6 месеца.
Добрата поддръжка и почистването на главата удължават живота й.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ФайлИнформация
Citizen CL-S Технически характеристики [PDF, 355.91 KB]

Запитване за цена

За да изпратите Вашето запитване за специална цена, попълнете формуляра:

 

Моля, попълнете данните на кирилица.