Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

ЕТИКЕТЕН БАРКОД ПРИНТЕР CITIZEN CL-S631II

-30%
Цена без ДДС: 1,097.00лв.
Цена с ДДС: 1,316.40лв.
Каталожна цена: 1,881.60лв.
Суми без ДДС:
Цена: 1,097.00лв.
Каталожна цена: 1,568.00лв.
Отстъпка: (30.04%)
  • Код:
    2003613
  • Тегло:
    0.000 кг

Етикетният баркод принтер Citizen CL-S631 е компактен принтер за термотрансферен печат на етикети, с висока производителност и печат със скорост 4 инча в секунда, върху етикети с ширина до 100 мм. Разделителната му способност е 300 dpi.

 

Консумативи: самозалепващи етикети на ролка, термотрансферни ленти

 

Гаранция: 2 год. 

Софтуер:  Софтуер за дизайн на етикети barTender

 

ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА САМО ПРИ ПОРЪЧКА ОТ САЙТА. 

Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 3 полета
Ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.

Термотрансферният баркод и етикетен принтер CL-S631 е компактен принтер за термотрансферен печат, който предлага висока производителност, печатайки със скорост 4 инча в секунда, върху етикети с ширина до 100 мм. Разделителната му способност е 300 dpi.
ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПЕЧАТ - Принтерът може да бъде използван за високоскоростен и висококачествен печат, благодарение на неговата термотрансферна и термодиректна система, която използва плоска термо глава и 32 битов RISC процесор.
  
МЕТАЛЕН HI-LIFT™ МЕХАНИЗЪМ – Термоглавата е вградена в метална конструкция, която придава здравина и трайност за надеждна работа и дълъг живот. Широкото отваряне на механизма осигурява лесен достъп до главата за почистване, сервиз или подмяна.
  
HI-OPEN КАПАК - Капакът на принтера се отваря вертикално нагоре, като по този начин се осигурява свободен достъп до механизмите за настройка и се улеснява зареждането с консумативи.
  
ЛЕСЕН ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ
• Настройките на принтера се извършват изключително лесно от операционния панел, благодарение на неговата уникална и елементарна за ползване VuePrint меню система.
• Високо вдигащата се глава и механизъм позволяват лесно зареждане на консуматива и лесно почистване на главата.
• Настройката на ширината и дебелината на етикетите и настройката на сензора за етикетите са лесно осъществими от потребителя, чрез използване на цветно кодираните операторски бутони.
• Открояващите се цветни регулиращи механизми и лостът за повдигане на главата улесняват в максимална степен оператора.
  
ARCP-ACTIVE RIBBON CONTROL & POSITIONING / АКТИВНА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ И ПОЗИЦИОНИРАНЕ- Поддържа лентата опъната по време на печат, което осигурява:
• Точно позициониране на печата в предварително зададени полета или по краищата на етикетите.
• Премахване на гънки по лентата, като по този начин се избягват набраздявания по текста и баркодовете, които водят до загуба на време и брак на етикети.
• Недопускане на петна, размазване и черни отпечатъци.
  
ТЕРМОТРАНСФЕРНА ЛЕНТА – Максималната дължина на лентата е 360 m, като принтерът може да печата с ленти навътре с мастилото (in) или навън с мастилото (оut).
  
ПОДВИЖЕН СЕНЗОР - Чрез регулиране позицията на подвижния сензор се позволява печат върху етикети с най-различни форми и размери. Сензорът се ориентира по разстоянието между етикетите или черната марка на гърба им.
  
ПОДХОДЯЩ ЗА ТЕСНИ ЕТИКЕТИ - Подвижният сензор и страничният ограничител позволяват печат на етикети с ширина от 12.5 mm.
  
ШИРОКА ВЪТРЕШНА ХАРТИЕНА РОЛКА - Максималният диаметър на ролката с етикети е 5-inch (125mm). При необходимост от по-голяма е налична външна стойка, позволяваща работа с ролки до 8-inch (200mm).
  
СТАНДАРТНИ ИНТЕРФЕЙСИ - Принтерите се доставят със сериен интерфейс RS232C и USB 2.0.  Това осигуряват възможност за включване към  всякакви компютърни конфигурации.
  
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МРЕЖОВИ ИНТЕРФЕЙСИ - Принтерите имат опция за допълнително вграждане на паралелен интерфейс IEEE1284, мрежови интерфейси  Ethernet и Wireless LAN,  лесни за инсталация от потребителя.
  
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОПЦИИ
Устройство за рязане - автоматичен, гилотинен нож с висока скорост на рязане. Подходящ за самозалепващи етикети, картони с различна дебелина, както и за текстилни етикети.
Устройство за отлепване - нова генерация отлепващ механизъм, притежаващ сензор за вземане на етикета и две допълнителни силиконови ролки за по-добро отделяне на подложката.
Устройството за рязане и отлепващият механизъм лесно се инсталират, без отваряне на кутията на принтера.
  
ЕМУЛАЦИЯ - Този модел поддържа емулация на Datamax® и  Zebra® програмните езици.
  
ВЪТРЕШНО ЗАХРАНВАНЕ -Интегрираното в принтера захранване позволява по-голяма надеждност и безопасност.
    
ПЛАСТМАСОВ КОРПУС – Принтерът може да бъде в бял или тъмно сив пластмасов корпус, което му придава стил, при сравнително ниска цена.
  
НИСКА ЦЕНА
– Поради факта, че принтерът работи със стандартни консумативи (термотрансферна лента с дължина до 360 m и голяма ролка с етикети – диаметър до 20 cm), той има изключително ниска експлоатационна цена.
  
ПРИЛОЖЕНИЕ
- Принтерът CL-S-631 е подходящ за печат на самозалепващи хартиени етикети, самозалепващи фолийни етикети, картонени и текстилни етикети. Намира приложение в сфери като транспорт и логистика, хранително-вкусова промишленост, текстилна промишленост, фармацевтика, електроника и др.
  
ГАРАНЦИЯ - Баркод принтерите на CITIZEN имат две години гаранция от производителя, с изключение на главата. Гаранцията на главата е:
• в термотрансферен режим - 50 Km или 6 месеца
• в термодиректен режим - 30 Km или 6 месеца
Добрата поддръжка и почистването на главата удължават живота й.

 

 

 

 

 

 

ФайлИнформация
Citizen CL-S Технически характеристики [PDF, 355.91 KB]

Запитване за цена

За да изпратите Вашето запитване за специална цена, попълнете формуляра:

 

Моля, попълнете данните на кирилица.