Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език
Начало БАРКОД ПРИНТЕРИ ЗА ЕТИКЕТИ Настолни баркод принтери ТЕРМОТРАНСФЕРЕН ПРИНТЕР ЗА ЕТИКЕТИ ZEBRA ZD420T

ТЕРМОТРАНСФЕРЕН ПРИНТЕР ЗА ЕТИКЕТИ ZEBRA ZD420T

Цена без ДДС: 0.00лв.
Цена с ДДС: 0.00лв.
  • Код:
    2002966
  • Тегло:
    0.000 кг

4-инчов етикетен принтер с висока скорост на печат, който е лесен за използване, инсталиране и управление. Разполага с интелигентна касета с термотрансферна лента, чието зареждане отнема само няколко секунди.

 

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Добави в желани

НЕОГРАНИЧЕНА СВЪРЗАНОСТ

 

ZD420t предлага практически всички съвременни възможности за жична и безжична свързаност. Можете да избирате от USB, 10/100 Ethernet или серийна връзка с автоматично разпознаване, както и от най-новите налични безжични опции: Bluetooth 4.1 и сертифициран за Wi-Fi 802.11ac WLAN. За по-голяма гъвкавост потребителите могат да добавят нови опции за свързване, когато са необходими. Също така можете да поддържате едновременно жични и безжични устройства.

 

Подвижният сензор за ролки с етикети позволява на потребителите да получат повече възможности за работа с различни ролки като например ролки с прорези, нецентрирани черни марки или множество етикети по цялата ширина.

 

Принтерът за етикети Zebra поддържа и много езици, което прави внедряването много бързо и лесно - потребителите могат просто да изключат стария си принтер, да включат Zebra ZD420 и да започнат да печатат етикети.

 

За да се осигури лесно управление на устройството, всички принтери ZD420 могат да се наблюдават и управляват от облака.

 

 

LINK-OS ЗА НЕНАДМИНАТА ЛЕКОТА НА УПРАВЛЕНИЕТО

 

Принтерът за етикети ZD420 поддържа иновативната софтуерна платформа на Zebra Link-OS, която прави изключително лесна интеграцията, управлението и поддръжката на Вашите принтери за етикети, където и да се намирате. Това иновативно и изключително гъвкаво решение позволява на потребителите да управляват един принтер за етикети, група от конкретни принтери или всички Ваши принтери от всяко място чрез облака. Освен това чрез бързо докосване на Вашето NFC мобилно устройство върху ZD420 получавате достъп до обширната база от знания на Zebra, включваща видеоклипове с инструкции и др.

 

 

РЕВОЛЮЦИОННА ЛЕКОТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ

Пет нови LED икони, които ясно показват състоянието на принтера

 

ZD420 е оборудван с много функции, които му позволяват да бъде най-лесният за използване принтер за етикети в своя клас. Той е единственият термотрансферен принтер с касета с лента, чието зареждане отнема само няколко секунди. Касетата с лента е снабдена с чип, който Ви уведомява кога тя трябва да се смени. Петте нови интуитивни LED икони– „състояние“, „пауза“, „данни“, „консумативи“ и „мрежа“ - помагат на операторите да видят с един бърз поглед какво е необходимо, за да бъде принтерът готов за работа и да е на разположение.

ФайлИнформация
ZEBRA ZD420t брошура на английски [PDF, 216 KB]

Запитване за цена

За да изпратите Вашето запитване за специална цена, попълнете формуляра:

 

Моля, попълнете данните на кирилица.