Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Език
Меню
Профил
Език

ИНДУСТРИАЛЕН ЕТИКЕТЕН ПРИНТЕР HONEYWELL PD45

Цена без ДДС: 0.00лв.
Цена с ДДС: 0.00лв.
 • Код:
  HONEYWELL PD45
 • Тегло:
  0.000 кг

Принтер за етикети Honeywell PD45, който съчетава достъпността на настолен принтер и здравината на индустриален принтер

Добави в желани

Индустриален принтер за етикети Honeywell PD45 - идеално решение за сферата на транспорта, логистиката, производството, здравеопазването и складирането.

 

 • Със своите множество налични конфигурации, той е подходящ за различни нужди и бюджети - Full Touch, LCD, различни нива скорост на печат и множество аксесоари;
 • Entry Level модел, който съчетава достъпността на настолен принтер и здравината на индустриален принтер, може да отпечатва до 3000 етикета на ден;
 • Моделът е изграден върху платформата Printer Edge, която позволява лесно внедряване, използване и поддържка.

 

Индустриалният принтер PD45 има компактен и уникален дизайн с изцяло метална конструкция, която го прави здрав и много издръжлив, подходящ за използване както в производства и в търговската мрежа на дребно, така и в областта на транспорта и логистиката.

 

Удобният прозрачен прозорец на страничния капак позволява на потребителите да наблюдават състоянието на принтера и неговите консумативи без да се налага да го отварят, а паралелно с това страничното отваряне го прави удобен и лесен за зареждане на лента и хартия. Принтерът за етикети на Honeywell може да работи както в термодиректен, така и в термотрансферен режим.

 

Индустриалният принтер PD45 дава възможност за интелигентен печат, при който потребителите могат лесно сами да конфигурират и прецизират настройките без необходимост от свързване с компютър. Платформата на Honeywell поддържа множество езици за печат, което прави етикетния принтер ефективен и подходящ за работа в разнообразни сфери.

ФайлИнформация
Брошура Honeywell pd45 на английски език [PDF, 68.27 KB]

Запитване за цена

За да изпратите Вашето запитване за специална цена, попълнете формуляра:

 

Моля, попълнете данните на кирилица.