Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

ИНДУСТРИАЛЕН ПРИНТЕР ЗА ЕТИКЕТИ ZEBRA ZT230

Цена без ДДС: 0.00лв.
Цена с ДДС: 0.00лв.
  • Код:
    ZT23043-T0E200FZ
  • Тегло:
    0.000 кг

Индустриален етикетен принтер Zebra ZT230 с компактна конструкция, проектиран за отлична гъвкавост и възвръщаемост на инвестицията. Той предлага лесна настройка, интуитивна работа и лесно обслужване и поддръжка.

Добави в желани

Zebra ZT230 е подходящ за печат на етикети за складове, логистика и производство. Той може да се използва в термодиректен или термотрансферен режим. Максималната ширина на печат е 4,09 инча (104 мм).

 

За допълнителна гъвкавост, индустриалният принтер предлага множество опции за свързване, като например Ethernet 10/100 принт сървър или 802.11 a/b/g/n Wi-Fi. Той има LED икони, които лесно и бързо показват състоянието на устройството.

 

ZT230 има компактни размери, здрава и изцяло метална конструкция, създадена за дълготрайна употреба. Той предлага графичен LCD потребителски интерфейс за лесна настройка, управление и интегриране във Вашата работна среда.

 

Индустриалният принтер на Zebra е идеален за приложения с баркод етикети, които използват много различни формати или настройки на принтера. Зареждането на етикети и термотрансферна лента е лесно и бързо, заради специалния дизайн със странично зареждане.

 

ZT230 е изключително лесен за употреба. Изисква се минимално обучение на операторите и стандартна поддръжка на основните части без инструменти.

ФайлИнформация
Zebra ZT200 серия, брошура на английски [PDF, 195.08 KB]

Запитване за цена

За да изпратите Вашето запитване за специална цена, попълнете формуляра:

 

Моля, попълнете данните на кирилица.