Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

МОБИЛЕН ПРИНТЕР ЗА МАРКИРАНЕ EBS-250 HANDJET

Цена без ДДС: 0.00лв.
Цена с ДДС: 0.00лв.
  • Код:
    90171
  • Тегло:
    1.000 кг

EBS-250 e мобилен принтер за маркиране на различни видове продукти, базиран на технологията за печат DOD (Drop-On-Demand). 

Принтерът е без аналог на пазара, като за разлика от TIJ (Thermal Inkjet) принтерите, няма ограничение върху повърхностите, на които печата.

 

Височина на печат - от 7 mm до 27 mm на един ред

 

Детайлно описание

Добави в желани

EBS-250 e мобилен принтер за маркиране, базиран на технологията за печат DOD (Drop-On-Demand). Принтерът е без аналог на пазара, като за разлика от TIJ (Thermal Inkjet) мобилните принтери няма ограничение върху повърхностите, на които печатат.

 

Може да печата върху хартия, картон и фолио, метални повърхности, дърво, цимент или бетон, пластмаса, керамика, текстил, стъкло и много други материали.

 

Предназначен е за отпечатване на знаци, символи, дати и обикновена графика.

  

С мобилния принтер EBS-250 Handjet не е необходимо да имате поточна линия и да настройвате прецизно енкодер, фотоклетка, да правите сложни монтажи и настройки всеки път, когато сменяте продукт върху линията – просто отивате с принтера до продукта и го маркирате.

Мобилният принтер има възможността да печата от 7 до 27мм. Позицията на печат също е без значение при EBS-250, като можете да отпечатате текст, който се намира дори над Вас.

С безплатния софтуер на мобилния Handjet принтер EBS-250 лесно създавате текст и графика в различни шрифтове и размер. Прехвърляте създадения текст чрез Bluetooth към принтера и сте готови да отпечатвате.

Стандартната конфигурация на EBS-250 позволява да се създават и запаметяват до 10 текстови съобщения, всяко от което с до 1500 символа. Ако палетите или продуктите, които искате да маркирате, са повече и разнообразни, можете да допълните с опциите за разширение на паметта до 30 съобщения и да импортирате информация от база данни. В случай, че и 30-те съобщения памет не достатъчни, трябва единствено да се доближите на разстояние в обхват до устройството и ще се прехвърлят следващите съобщения.

Също така мобилният принтер може да прихваща различни променливи като дата, час, партиден номер. След като веднъж са направени настройките за маркиране на EBS-250, няма да се налага повторно всеки ден да променяте датата, часа или друга променлива.

EBS-250 е с вградена Li ion батерия, която след първоначално зареждане от 2 часа и половина, издържа до 50 часа непрекъсната работа с принтера.

Мастилата на EBS-250 са разнообразни, базирани на алкохолна, ацетонова, MEK или водна основа в черно, червено, бяло, жълто, синьо или зелено. С една касета от 110мл можете да отпечатате 100 000 символа в матрица 7 х 5 или 17 000 символа в матрица 10 х 16.

 

Пример:
 
Матрица 7 х 5
EXP.D. 27.02.2020 - 6250 отпечатъка на 1 ред (височина 12мм)
LOT.N. 123456789 - 3125 отпечатъка на 2 реда (височина 27мм)
 
Матрица 16 х 10
EXP.D. 27.02.2020 - 1060 отпечатъка на 1 ред (височина 27мм)
 

Принтерът е лесно преносим, като за него е предвидена специално изработена кутия, която е пригодена за устройството и прилежащите аксесоари. Нетното тегло на Handjet e само 980гр (с чисто нова касета от 110мл).

 

Мобилният принтер EBS-250 Handjet има изключително дълъг живот. Ако се вслушате в съветите на нашите сервизни специалисти за правилната поддръжка и почистване, устройството безпроблемно ще работи повече от 5 години без да се налага да подменяте части.

Принтерът за маркиране на продукти намира приложение в производствени предприятия, търговски и логистични компании, както и в офиси.

  

При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас.

 

За 3 или повече броя принтери специални отстъпки!

Запитване за цена

За да изпратите Вашето запитване за специална цена, попълнете формуляра:

 

Моля, попълнете данните на кирилица.