Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

МОБИЛЕН ПРИНТЕР ЗА МАРКИРАНЕ EBS-260 HANDJET

Цена без ДДС: 0.00лв.
Цена с ДДС: 0.00лв.
  • Код:
    90172
  • Тегло:
    2.000 кг

EBS-260 е мобилен принтер за маркиране на продукти с възможност за печат по височина 57мм при 32 дюзи, което прави отпечатъка още по-прецизен.

Принтерът е базиран на DOD (Drop-On-Demand) технологията, която дава възможност да се печата върху всякакви повърхности до 5 реда по височина (при матрица 5 х 5), включително 1D (линеен) и 2D (DM/QR) баркод.

 

Височина на печат: от 11 mm до 57 mm на един ред

 

Детайлно описание

Добави в желани

Мастиленоструйният мобилен принтер EBS-260 e разширена версия на по-малкия 250 и Ви дава възможност да сте още по-гъвкави в маркирането на продукти. С вградения дисплей можете да създавате или променяте текст без да е необходимо да се връщате до компютъра и да прехвърляте информация, паметта от 2GB позволява да поддържате 50 000 проекта за маркиране постоянно с Вас.

 

Единствено трябва да заредите EBS-260 и може да започнете работа с него, където и да се намира обектът за маркиране.

 

EBS-260 e мобилен мастиленоструен принтер, базиран на технологията за печат DOD (Drop-On-Demand). Принтерът е без аналог на пазара, като за разлика от TIJ (Thermal Inkjet) мобилните принтери няма ограничение върху повърхностите, на които печата.

 

С мобилния принтер EBS-260 Handjet не е необходимо да имате поточна линия и да настройвате прецизно енкодер, фотоклетка, да правите сложни монтажи и настройки всеки път, когато сменяте продукт върху линията – просто отивате с принтера до продукта и го маркирате.

 

Мобилният принтер има възможността да печата от 11 до 57мм. Позицията на печат също е без значение при EBS-260, като можете да отпечатате текст, който се намира дори над Вас.

 

С безплатния софтуер на мобилния Handjet EBS-260 лесно създавате текст и графика в различни шрифтове и размер. Можете да прехвърлите създаден текст чрез Bluetooth към принтера, да създадете директно нов проект или да направите корекция на съществуващ от дисплея на принтера. 

 

Стандартната конфигурация на EBS-260 има 8GB памет, достатъчна да съхранява 200 000 проекта.

 

Също така мобилният принтер може да прихваща различни променливи като дата, час, партиден номер. Така веднъж направени настройките за маркиране на EBS-260 няма да се налага повторно всеки ден да променяте датата, часа или друга променлива.

 

EBS-260 е с вградена Li ion батерия с капацитет 4400mAh, която след първоначално зареждане издържа до 16 часа непрекъсната работа с принтера (2 работни дни).

 

Мастилата на мобилния принтер за маркиране EBS-260 са разнообразни, базирани на алкохолна, ацетонова, MEK или водна основа в черно, червено, бяло, жълто, синьо или зелено. Касетите са с капацитет 200мл.

 

За 2 или повече броя принтери - специални отстъпки!

ФайлИнформация
Брошура inkjet принтер EBS-260 [PDF, 1.44 MB]

Запитване за цена

За да изпратите Вашето запитване за специална цена, попълнете формуляра:

 

Моля, попълнете данните на кирилица.