Количка

0 артикула

      

Отстъпка в цената Дилком
Начало ЦВЕТНИ ПРИНТЕРИ ЗА ЕТИКЕТИЦветни принтери EPSONПРИНТЕР ЗА ЦВЕТНИ ЕТИКЕТИ EPSON COLORWORKS CW-C6500AE

ПРИНТЕР ЗА ЦВЕТНИ ЕТИКЕТИ EPSON COLORWORKS CW-C6500AE

Цена без ДДС:6,149.00лв.
Цена с ДДС:7,378.80лв.
  • Код:
    2003173

Цифровият принтер за цветни етикети EPSON COLORWORKS CW-6500AE дава възможности за гъвкаво, цветно принтиране на етикети до 4 цвята с висока резолюция на печат. 
8-инчовият принтер има автоматичен нож, поддържа голямо разнообразие от размери на етикети и е подходящ за печат на къси серии.

Брой:+-
Добави в желани

Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 3 полета
Ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.
ПРИНТЕР ЗА ЦВЕТНИ ЕТИКЕТИ EPSON COLORWORKS CW-C6500AE

Този компактен дигитален принтер за цветни етикети до 4 цвята е подходящ за неголеми партиди в много индустрии като хранително-вкусовата, химическата промишленост, производството и др. Принтерът за етикети увеличава продуктивността и намалява времето за изработка.

 

EPSON CW-6500Ae е специално проектиран, за да представя практични, креативни и гъвкави опции по отношение на печата наетикети. Принтерът поддържа ширини от 25,4 мм до 215,9 мм. и разполага с разширена поддръжка на материалите, включващи дори и текстурирана хартия. Той има техническите възможности да печата всякакви етикети по размер – от много малки етикети за шишенца за лак за нокти до големи издръжливи етикети, предназначени за химически бидони. Иновативният подвижен сензор, с който разполага, осигурява печат върху предварително щанцовани етикети с всякакви форми, което спестява повторното щанцоване.

 

Принтерът гарантира високо качество на четирицветен печат и висока разделителна способност. Устройството също има функция за съответствие на цветовете (ICC профил и инструмент за съответствие на spot цветове), което позволява печат на забележителни цветни етикети по индивидуална заявка.

 

Конструкцията на CW-6500Ae е специално създадена за удобна работа от оператор. Всички операции сеуправляват от предния панел, което спестява работно пространство. Друго предимство е възможността за смяна на ролката отпред, отляво и отдясно. Принтерът също така има специални технически възможности, които улесняват управлението, конфигурацията и поддръжката. Тези инструменти са уеб интерфейс и управление на няколко принтера заедно, дистанционно конфигуриране, поддръжка и наблюдение.

 

Друго удобство на този модел принтери е лесното му интегриране в съществуващи системи и директната поддръжка на SAP, ESC Label и драйвери за Linux и Mac.

 

Основни характеристики:

  • Широка гама от материали и ширини на етикетите, вариращи от 25,4 мм до 215,9 мм
  • Компактност: семпъл дизайн, който позволява управление от предния панел
  • Автоматичен нож: за химическата и хранително-вкусовата промишленост, градинарството и логистиката – първично и вторично етикетиране
  • Дистанционно управление: конфигуриране, поддръжка и наблюдение от разстояние
  • Спестяване на парични ресурси: не е необходимо да се държат на склад предварително напечатани етикети.
  • Възможен е пълноцветен печат върху бели етикети.
ФайлИнформация
Цветен принтер Epson CW C6500Ae - брошура [PDF, 1.61 MB]

Запитване за цена

За да изпратите Вашето запитване за специална цена, попълнете формуляра:

 

Моля, попълнете данните на кирилица.

 

 

Нови продукти

Промоции

Най-продавани