Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Език
Меню
Профил
Език

ЕТИКЕТЕН БАРКОД ПРИНТЕР CITIZEN CL-S621II

-35%
Цена без ДДС: 845.00лв.
Цена с ДДС: 1,014.00лв.
Каталожна цена: 1,549.20лв.
Суми без ДДС:
Цена: 845.00лв.
Каталожна цена: 1,291.00лв.
Отстъпка: (34.55%)
 • Оценка: (1)
 • Код:
  2003302
 • Тегло:
  0.000 кг

Етикетният баркод принтер Citizen CL-S621 е компактен термотрансферен принтер за печат на етикети, с висока производителност.

 • Скорост на печат: 4 инча в секунда;
 • Ширина на етикетите: от 12.5 мм до 100 мм.
 • Резолюция на печат: 200 dpi.

 

Консумативи: самозалепващи етикети на ролка, термотрансферни ленти

 

Гаранция: 2 +1 год. 

Софтуер:  Софтуер за дизайн на етикети barTender

 

Добави в желани

Термотрансферният баркод и етикетен принтер CL-S621 е компактен принтер за термотрансферен печат, който предлага висока производителност, печатайки със скорост 4 инча в секунда, върху етикети с ширина до 100 мм. Разделителната му способност е 200 dpi.
  
ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПЕЧАТ - Принтерът може да бъде използван за високоскоростен и висококачествен печат, благодарение на неговата термотрансферна и термодиректна система, която използва плоска термо глава и 32 битов RISC процесор.
 
МЕТАЛЕН HI-LIFT™ МЕХАНИЗЪМ – Термоглавата е вградена в метална конструкция, която придава здравина и трайност за надеждна работа и дълъг живот. Широкото отваряне на механизма осигурява  лесен достъп до главата за почистване, сервиз или подмяна.


HI-OPEN КАПАК - Капакът на принтера се отваря вертикално нагоре, като по този начин се осигурява свободен достъп до механизмите за настройка и се улеснява зареждането с консумативи.
 
ЛЕСЕН ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ
• Настройките на принтера се извършват изключително лесно от операционния панел, благодарение на неговата уникална и елементарна за ползване VuePrint меню система.
• Високо вдигащата се глава и механизъм позволяват лесно зареждане на консуматива и   лесно почистване на главата.
• Настройката на ширината и дебелината на етикетите и настройката на сензора за етикетите са лесно осъществими от потребителя, чрез използване на цветно кодираните операторски бутони.
• Открояващите се цветни регулиращи механизми и лостът за повдигане на главата улесняват в максимална степен оператора.

 

ARCP-ACTIVE RIBBON CONTROL & POSITIONING / АКТИВНА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ И ПОЗИЦИОНИРАНЕ - Поддържа лентата опъната по време на печат, което осигурява:
• Точно позициониране на печата в предварително зададени полета или по краищата на  етикетите.
• Премахване на гънки по лентата, като по този начин се избягват набраздявания по текста и баркодовете, които водят до загуба на време и брак на етикети.
• Недопускане на петна, размазване и черни отпечатъци.
   
ТЕРМОТРАНСФЕРНА ЛЕНТА – Максималната дължина на лентата е 360 m, като принтерът може да печата с ленти навътре с мастилото (in) или навън с мастилото (оut).
 
ПОДВИЖЕН СЕНЗОР - Чрез регулиране позицията на подвижния сензор се позволява печат върху етикети с най-различни форми и размери. Сензорът се ориентира по разстоянието между етикетите или черната марка на гърба им.

 

ПОДХОДЯЩ ЗА ТЕСНИ ЕТИКЕТИ - Подвижният сензор и страничният ограничител позволяват печат на етикети с ширина от 12.5 mm.

 

ШИРОКА ВЪТРЕШНА ХАРТИЕНА РОЛКА - Максималният диаметър на ролката с етикети е 5-inch (125mm). При необходимост от по-голяма е налична  външна стойка, позволяваща работа с ролки до 8-inch (200mm).


СТАНДАРТНИ ИНТЕРФЕЙСИ - Принтерите се доставят със сериен интерфейс RS232C и USB 2.0.  Това осигуряват възможност за включване към  всякакви компютърни конфигурации.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МРЕЖОВИ ИНТЕРФЕЙСИ - Принтерите имат опция за допълнително вграждане на паралелен интерфейс IEEE1284, мрежови интерфейси  Ethernet и Wireless LAN,  лесни за инсталация от потребителя.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОПЦИИ
Устройство за рязане - автоматичен, гилотинен нож с висока скорост на рязане. Подходящ за  самозалепващи етикети, картони с различна дебелина, както и за текстилни етикети.
Устройство за отлепване - нова генерация отлепващ механизъм, притежаващ сензор за вземане на етикета и две допълнителни силиконови ролки за по-добро отделяне на подложката.
Устройството за рязане и отлепващият механизъм лесно се инсталират, без отваряне на кутията на принтера.

 

ЕМУЛАЦИЯ - Този модел поддържа емулация на Datamax® и  Zebra® програмните езици.

 

ВЪТРЕШНО ЗАХРАНВАНЕ -Интегрираното в принтера захранване позволява  по-голяма надеждност и безопасност.

 

ПЛАСТМАСОВ КОРПУС – Принтерът може да бъде в бял или тъмно сив пластмасов корпус, което му придава стил, при сравнително ниска цена.

 

НИСКА ЦЕНА – Поради факта, че принтерът работи със стандартни консумативи (термотрансферна лента с дължина до 360 m и голяма ролка с етикети – диаметър до 20 cm), той има изключително ниска експлоатационна цена.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ - Принтерът  CL-S621 е подходящ  за печат на самозалепващи хартиени етикети,  самозалепващи фолийни етикети, картонени и текстилни етикети. Намира приложение в сфери като транспорт и логистика, хранително-вкусова промишленост, фармацевтика, електроника и др.   

 

ГАРАНЦИЯ - Баркод принтерите на CITIZEN имат две години гаранция от производителя, с изключение на главата. Гаранцията на главата е:
• в термотрансферен режим - 50 Km или 6 месеца
• в термодиректен режим - 30 Km или 6 месеца
Добрата поддръжка и почистването на главата удължават живота й.

 

 

 

от Гост, 22 Апр 2022

Принтер с много високо качество!

ФайлИнформация
Citizen CL-S Технически характеристики [PDF, 355.91 KB]

Запитване за цена

За да изпратите Вашето запитване за специална цена, попълнете формуляра:

 

Моля, попълнете данните на кирилица.