Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

ЕТИКЕТЕН БАРКОД ПРИНТЕР CITIZEN CL-S700II

Цена без ДДС: 0.00лв.
Цена с ДДС: 0.00лв.
  • Оценка: (1)
  • Код:
    2000162-CL-S700
  • Тегло:
    0.000 кг

Етикетният баркод принтер CL-S700 е индустриален принтер за термотрансферен и термодиректен печат на етикети, който предлага висока производителност, печатайки със скорост до 10 инча в секунда, върху етикети с ширина до 100 мм. Разделителната му способност е 200 dpi. Подходящ е за голям обем напечатани етикети.

  

Консумативи: самозалепващи етикети на ролка, термотрансферни ленти

 

Гаранция: 2 год. 

Софтуер:  Софтуер за дизайн на етикети barTender

 

 

Добави в желани

Термотрансферният баркод и етикетен принтер  CL-S700 е индустриален принтер за термотрансферен и термодиректен печат, който предлага висока производителност, печатайки със скорост до 10 инча в секунда, върху етикети с ширина до 100 мм. Разделителната му способност е 200 dpi. Подходящ е за голям обем напечатани етикети.
СТАНДАРТНА ПАМЕТ
Принтерът е с вградена памет от 16Mb, което му позволява да печата етикети с голям обем информация.
ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПЕЧАТ - Принтерът може да бъде използван за високоскоростен и висококачествен печат, благодарение на неговата термотрансферна и термодиректна система, която използва плоска термо глава и 32 битов RISC процесор.
МЕТАЛЕН HI-LIFT™ МЕХАНИЗЪМ – Термоглавата е вградена в метална конструкция, която придава здравина и трайност за надеждна работа и дълъг живот. Широкото отваряне на механизма осигурява  лесен достъп до главата за почистване, сервиз или подмяна, както и за лесно зареждане с консумативи.
HI-OPEN КАПАК - Капакът на принтера се отваря вертикално нагоре, като по този начин се осигурява свободен достъп до механизмите за настройка и се улеснява зареждането с консумативи.
ПРЕДЕН LCD КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ
Принтерът е оборудван с голям преден LCD контролен панел, който осигурява лесен достъп до менюто за настройки на принтера и следене на статуса му.
ARCP-ACTIVE RIBBON CONTROL & POSITIONING / АКТИВНА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ И ПОЗИЦИОНИРАНЕ - Поддържа лентата опъната по време на печат, което осигурява:
• Точно позициониране на печата в предварително зададени полета или по краищата на  етикетите.
• Премахване на гънки по лентата, като по този начин се избягват набраздявания по текста и баркодовете, които водят до загуба на време и брак на етикети.
• Недопускане на петна, размазване и черни отпечатъци.
ТЕРМОТРАНСФЕРНА ЛЕНТА – Максималната дължина на лентата при този модел е индустриалният стандарт от 450 m, като принтерът може да печата с ленти навътре с мастилото (in) или навън с мастилото (оut). Принтерът автоматично разпознава посоката на навиване на лентата и не се налага допълнително превключване или настройки.
ПОДВИЖЕН СЕНЗОР - Чрез регулиране позицията на подвижния сензор се позволява печат върху етикети с най-различни форми и размери. Сензорът се ориентира по разстоянието между етикетите или черната марка на гърба им.
ПОДХОДЯЩ ЗА ТЕСНИ ЕТИКЕТИ -  Подвижният сензор и страничният ограничител позволяват печат на етикети с ширина от 12.5 mm.
МАЛКА СТЪПКА НА ПЕЧАТ
Принтерът е подходящ за печат на много малки етикети, дори с дължина 6 mm.
ШИРОКА ВЪТРЕШНА ХАРТИЕНА РОЛКА – Този принтер работи с вътрешна ролка с диаметър 8 inches / 200mm и шпула от 1 inch / 25mm  до 3 inch / 76 mm.
МАКСИМАЛНА ДЪЛЖИНА НА ЕТИКЕТИТЕ
Благодарение на големия си обем вградена памет принтера може да отпечатва етикети с дължина до 96 inches /  2438.4 mm
ЛЕСЕН ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ
• Настройките на принтера и конфигурацията му се извършват изключително лесно от операционния панел и големия LCD дисплей, на който във всеки един момент се изписват съобщенията за статуса на принтера.
• Високо вдигащата се глава и механизъм позволяват лесно зареждане на консуматива и   лесно почистване на главата.
• Настройката на ширината и дебелината на етикетите и настройката на сензора за етикетите са лесно осъществими от потребителя, чрез използване на цветно кодираните операторски бутони.
• Открояващите се цветни регулиращи механизми и лостът за повдигане на главата улесняват в максимална степен оператора.

СТАНДАРТНИ ИНТЕРФЕЙСИ - Принтерите се доставят със сериен интерфейс RS232C, паралелен интерфейс IEEE1284 и USB 2.0.  Това осигуряват възможност за включване към  всякакви компютърни конфигурации.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МРЕЖОВИ ИНТЕРФЕЙСИ - Принтерите имат опция за допълнително вграждане на мрежови интерфейси  Ethernet и Wireless LAN,  лесни за инсталация от потребителя.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОПЦИИ
Устройство за рязане – принтерът се предлага с два вида автоматичен нож с висока скорост на рязане:
   - Ролков - подходящ за  самозалепващи етикети и по-тънки картони.
   - Ротационен нож– подходящ за самозалепващи етикети, картони с различна дебелина, билети и текстилни етикети.
Устройство за отлепване - нова генерация отлепващ механизъм, притежаващ сензор за вземане на етикета и две допълнителни силиконови ролки за по-добро отделяне на подложката.
Устройството за рязане и отлепващият механизъм лесно се инсталират, без отваряне на кутията на принтера.
ЕМУЛАЦИЯ - Този модел едновременно поддържа емулация на Datamax® и  Zebra® програмните езици, като автоматично разпознава към кой от двата езика принадлежат подадените му команди.
МЕТАЛЕН КОРПУС
Корпусът на този принтер е изцяло от метал, което му придава здравина, дълъг живот и позволява на принтера да работи безпроблемно в тежки индустриални условия.
ПРИЛОЖЕНИЕ - Принтерът  CL-S700 е подходящ  за работа в тежки индустриални условия за печат на дълги серии самозалепващи хартиени етикети,  самозалепващи фолийни етикети, картонени и текстилни етикети. Намира приложение в сфери като транспорт и логистика, хранително-вкусова промишленост, текстилна промишленост, химическа промишленост, фармацевтика, електроника, автомобилостроене и др.   
ГАРАНЦИЯ - Баркод принтерите на CITIZEN имат две години гаранция от производителя, с изключение на главата. Гаранцията на главата е:
• в термотрансферен режим - 50 Km или 6 месеца
• в термодиректен режим - 30 Km или 6 месеца
Добрата поддръжка и почистването на главата удължават живота й.

 

от Гост, 22 Апр 2022

Принтер с много високо качество!

ФайлИнформация
Citizen CL-S700 Технически характеристики [PDF, 457.22 KB]

Запитване за цена

За да изпратите Вашето запитване за специална цена, попълнете формуляра:

 

Моля, попълнете данните на кирилица.