Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

Обиколни етикети – идеално решение за цилиндрични продукти

Обиколни етикети – идеално решение за цилиндрични  продукти

Обиколни етикетиКогато става въпрос за етикетиране на продукти, изборът на най-подходящите етикети често се оказва трудна задача. В тази блог статия ще Ви представим обиколни етикети (wraparound labels) – гъвкаво решение, което в последните години става все по-популярно.

 

Обиколните етикети са проектирани така, че да “обикалят” продукта от всичките му страни. Те се поставят по цялата му обиколка с леко припокриване, което осигурява сигурна адхезия. Независимо дали опаковате бутилки, буркани или консерви, обиколните етикети предлагат предимства, които ги правят най-добрия избор за много различни приложения:

 

 

  1. 360 градуса видимост: Една от отличителните черти на обиколните етикети е, че осигуряват много голямо пространство за предаване на информация за Вашия продукт. Те покриват всяка страна на опаковката, което Ви позволява да комуникирате с клиентите си от всеки ъгъл. С достатъчно място за всички правни изисквания и търговски данни за продукта, тези етикети са идеално решение за включване на голямо количество информация.

 

  1. Икономична опаковка: Обиколните етикети могат да бъдат икономичен избор, особено когато искате да постигнете изчистен вид на опаковката си. Вместо да използвате множество етикети, можете да изберете един-единствен обиколен етикет, който обхваща целия артикул. Този подход не само намалява разходите за етикетиране, но и създава естетически, изчистен външен вид.

 

  1. Идеални за кръгли и цилиндрични продукти: Обиколните етикети са особено популярни за цилиндрични контейнери като бутилки и буркани. Те предлагат ефективен начин за представяне на Вашата марка и информация за продукта върху извити повърхности. Тези етикети най-често се използват върху бутилки за безалкохолни напитки, консерви и буркани, като придават на продуктите елегантен и професионален вид.

 

  1. Бързо и гъвкаво производство: Благодарение на постиженията и развитието на технологията за флексо печат, обиколните етикети могат да се произвеждат бързо и гъвкаво. Те се предлагат във всяка комбинация от цветове и формат, които желаете. Тази гъвкавост позволява ефективно производство и персонализиране, за да можем да отговорим на Вашите специфични нужди.

 

  1. Лесно поставяне: Обиколните етикети са не само визуално привлекателни, но и практични. Те могат да заменят по-скъпите термосвиваеми опаковки, благодарение на лесния процес на прилагане. Това не само намалява разходите за етикетиращи машини, но и ускорява производството. Прилагането на етикета в една стъпка опростява процеса и може да доведе до значителни икономии на време и разходи.

 

  1. Разнообразни приложения: Обиколните етикети са често срещани в много различни индустрии. Те доминират на пазара на кръгли бутилки - от напитки и козметика до фармацевтични продукти. Също така те са чудесен избор за бирени кенчета и флакони. Крафт пивоварните и малките производители ги намират за особено привлекателни поради тяхната рентабилност.

 

Етикети за бутилки и цилиндрични продуктиВ заключение, обиколните етикети (wrap around labels) са уникално решение за етикетиране на кръгли и цилиндрични продукти. Тяхната гъвкавост, рентабилност и способността им да осигуряват 360-градусова видимост ги правят предпочитан избор за много производители. Независимо дали опаковате бутилки с вода или бирени кенчета, тези етикети предлагат елегантно решение, което може да повиши привлекателността на продукта Ви и да подобри производствения процес.


Дилком е фирма за производство и печат на етикети, които се произвеждат по желание на клиента. Свържете се с нас на sales@dilcom.com и нашият екип ще Ви предложи персонализирани обиколни етикети.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари