Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език
Начало ЦВЕТНИ ПРИНТЕРИ ЗА ЕТИКЕТИ 5-ЦВЕТЕН ПРИНТЕР ЗА ЕТИКЕТИ OKI PRO1050 (CMYK+БЯЛО)

5-ЦВЕТЕН ПРИНТЕР ЗА ЕТИКЕТИ OKI PRO1050 (CMYK+БЯЛО)

Цена без ДДС: 0.00лв.
Цена с ДДС: 0.00лв.
  • Код:
    OKI PRO1050
  • Тегло:
    0.000 кг

Иновативният 5-цветен принтер за етикети OKI Pro 1050 носи ново цветово измерение на печат. OKI предлага уникален пети цвят в бяло или опция „CMYK+1“, което позволява по-голяма гъвкавост в дизайна на Вашите етикети.

Добави в желани

Иновативната технология на OKI Pro – 5-цветен принтер за печат на етикети, който предлага и печат в бяло, позволява да разширите възможностите за печат на цветни етикети от очакваното до необикновеното в собствената си производствена база. Със своята лекота на използване и печат точно навреме и при необходимост, той е перфектното решение за къси тиражи.

 

От друга страна, издръжливостта му го прави подходящ и за дълги серии за печат на етикети.

 

Технология

Процесът на печат е подобен на лазерните принтери, като сух тонер се топи към материала на етикета чрез топлинен модул. Това прави възможно отпечатването на непрозрачен бял цвят върху прозрачни или цветни носители за етикети, което другите принтери за цветни етикети не прeдлагат.

 

Tехнологията на OKI осигурява висока разделителна способност с по-детайлни и ясно отпечатани етикети на ролка, които могат да бъдат пренавити или автоматично нарязани на единични листове.

 

Цифровата LED технология изисква по-малко пространство, така че принтерът е компактен, екологичен и енергийно ефективен, като използва значително по-малко суровини в производствения процес и консумира по-малко енергия.

 

LED печатащите глави нямат движещи се части, което ги прави здрави и изключително надеждни. Pro1050 се настройва лесно за минути и изисква минимално обучение за използване на гъвкавата конфигурация.

 

Етикети с въздействие

Със своя пети допълнителен цвят, Pro1050 позволява много по-голяма свобода и гъвкавост в проектирането на Вашите дизайни за пълноцветни етикети. Принтерът създава брилянтен бял цвят върху метализирани повърхноси, цветни, прозрачни и тъмни основи без увеличаване стойността на етикета. Това позволява печатането на висококачествени и детайлни етикети на ролка с висока скорост на печат, които досега не са били постижими с принтери, предназначени за малки тиражи.

 

Етикетният принтер OKI създава висококачествен печат с цветно и бяло мастило, който не се влияе от атмосферни условия и отговаря на стандартите за водоустойчивост на ЕС. Етикетите, отпечатани с Pro 1050 са устойчиви на слънце, вода и химикали, UV избледняване, надраскване. Те не променят качеството си дори при обливане с течности на водна, спиртна или маслена основа.

 

Гъвкава работа с разнообразие от материали за професионален печат на етикети

OKI позволява печат върху изключително голямо разнообразие от лицеви материали, сред които текстурирани, матови и гланцови хартии, цветни и бели фолиа с прозрачни, непрозрачни или специални покрития като злато, сребро и много други. С минимален обем от един етикет и без изисквания за настройка, дизайните могат да бъдат адаптирани към конкретни кампании или изисквания на клиента.

 

Софтуер

NiceLabel Free (DTM Edition) прави създаването на дизайни за етикети или импортирането и отпечатването на променливи данни лесно и интуитивно. Петцветният принтер OKI може да се използва и с друг софтуер за дизайн на етикети като BarTender и графичен софтуер като Adobe Illustrator и други.

Запитване за цена

За да изпратите Вашето запитване за специална цена, попълнете формуляра:

 

Моля, попълнете данните на кирилица.