Количка

0 артикула

      

Отстъпка в цената Дилком

ЦВЕТЕН ПРИНТЕР ЗА ЕТИКЕТИ LX610e Pro

 • Код:
  DTM LX610e Pro
 • Тегло:
  8.000 кг

Принтер за печат на цветни етикети с вградено автоматично щанцоване – едновременно печата и изрязва персонализирани етикети с професионално качество и резолюция до 4800 dpi.

 

Изтеглете безплатно драйвер за принтера.

Добави в желани
ЦВЕТЕН ПРИНТЕР ЗА ЕТИКЕТИ LX610e Pro

 

С принтера за цветни етикети LX610e Pro можете да отпечатате и изрежете персонализирани етикети с всякаква форма и размер - всичко това наведнъж.

 

Вградено автоматично щанцоване

С принтера LX610e Pro печатът и щанцоването са обединени в една лесна и спестяваща времето стъпка. Просто импортирайте дизайна си във включения софтуер и създайте индивидуален контур или изберете един от многото стандартни шаблони(като квадратчета, кръгове, звезди или правоъгълници).

Никога повече няма да Ви се наложи да поръчате персонализирана щанца.

 

Най-доброто качество на печат и голямо разнообразие от материали

LX610e Pro отпечатва етикети с професионално качество с цветен мастиленоструен печат и резолюция до 4800 dpi.

С принтера LX610e Pro можете да печатате върху голямо разнообразие от материали, включително DTM бял гланциран полиестер, DTM прозрачен гланциран полиестер и DTM бяла гланцирана хартия. Налични са и допълнителни материали от DTM, които са предварително изрязани на размер, от които се поддържат складови наличности.

 

Характеристики:

LX610e Pro комбинира цветен печат на етикети с резолюция до 4800 dpi и вграден дигитален механизъм за щанцоване. Принтерът с размер на десктоп принтер се предлага в комплект с интуитивен, лесен за използване софтуер за дизайн на етикети и щанцоване. Подобно на всеки друг настолен цветен принтер за етикети, стандартните предварително изрязани етикети и тагове могат да се използват с това устройство и само за отпечатване.

 

Софтуер PTCreate™ Pro

С включения софтуер PTCreate ™ Pro сте готови за импортиране на изображения и различни типове файлове като .psd, .ai и .pdf.  Функции като наслояване, експортиране на изображения и рязане на контури около сложни форми са част от PTCreate Pro. Функцията за автоматично проследяване и рязане е особено полезна за отпечатване и рязане на сложни форми и дизайни.

 

Мастило и субстрати
За LX610e Pro се предлагат два различни вида мастило и голямо разнообразие от субстрати. Мастилото на багрилна основа отпечатва ярки цветове, които са идеални за основни приложения на етикети. Мастилото на базата на пигмент отпечатва етикети, които са малко по-малко ярки, но издържат на слънчева светлина и вода с години. Те също така съответстват по-добре на отпечатъка, който ще получите от флексо мастила. Материалите могат да бъдат гланцова и матова хартия, полиестер и полипропилен. ICC съответствието на цветовете също е вградено и се зарежда автоматично, в зависимост от това кои мастила и материали се използват.

Запитване

 За да изпратите Вашето запитване, попълнете формуляра:

 

   

  

Промоции

 • Принтер за етикети TSC TE200

  ЕТИКЕТЕН БАРКОД ПРИНТЕР TSC TE200

  -24%
  Цена без ДДС:395.00лв.
  Цена с ДДС:474.00лв.
  Цена без ДДС: 395.00лв.
  Стара цена с ДДС:622.80лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  Цена без ДДС:395.00лв.
  Цена с ДДС:474.00лв.
  Суми без ДДС:
  Цена:395.00лв.
  Каталожна цена без ДДС:519.00лв.

Най-продавани