Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

НачалоМарки

DTM PRINT

Филтри
DTM PRINT

DTM PRINT

Primera Technology, Inc. е водещ производител на принтери за цветни самозалепващи етикети и допълнително специализирано оборудване в индустриалния сектор. От 01.02.2019 г. европейският клон на компанията променя своето име на DTM Print.

 

Характерно за компанията е, че всеки техен цветен етикетен принтер използва най-новата мастиленоструйна технология с висока разделителна способност и няма разходи за клишета и щанци. Надеждните DTM Print цветни принтери за етикети имат добра скорост на печат на етикети и са подходящи за къси серии висококачествени цветни етикети.

 

Полуавтоматичните апликатори за етикети на Primera са идеално решение за етикетиране на обекти с цилиндрични форми - бутилки, консерви, буркани, туби, както и за плоски повърхности като правоъгълни или конусовидни бутилки, кутии, опаковки, чанти, капаци, и много други. Апликаторите спомагат за повишаване на производителността и са подходящи за неголеми производства.

 

За консултация за избор на подходящ цветен принтер за етикети или апликатор за етикети DTM Print, моля да се свържете с нашия екип от специалисти на sales@dilcom.com.

21

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»