Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език
Начало ЦВЕТНИ ПРИНТЕРИ ЗА ЕТИКЕТИ Цветни принтери PRIMERA/ DTM Print ПРИНТЕР ЗА ПЕЧАТ ВЪРХУ ХРАНИТЕЛНИ ИЗДЕЛИЯ, С ЯДЛИВО МАСТИЛО

ПРИНТЕР ЗА ПЕЧАТ ВЪРХУ ХРАНИТЕЛНИ ИЗДЕЛИЯ, С ЯДЛИВО МАСТИЛО

Цена без ДДС: 0.00лв.
Цена с ДДС: 0.00лв.
  • Код:
    Eddie
  • Тегло:
    0.000 кг

Сладкарски принтер EDDIE на DTM Print за цветен печат директно върху бисквитки и други хранителни продукти. С принтера можете бързо и лесно да печатате пълноцветни изображения, лога и текст върху широка гама от сладкарски изделия.

 

 

Добави в желани

Сертификати за безопасност на храните: Специализиран за печат върху храни, Eddie е създаден да отговаря на всички хигиенни изисквания и стандарти. Сладкарският принтер има корпус от неръждаема стомана и лесни за почистване части. Специалното мастило, което използва, е годно за консумация, с GMP сертификат и отговаря на изискванията за безопасност на храните на Европейския съюз.

 

Ширина и височина на печат: Принтерът Eddie се предлага с въртяща се платформа за поставяне на хранителни продукти по време на печат. Когато се използва тази платформа, Eddie може да печата върху бисквити, бонбони, бял шоколад, курабийки, френски макарони, шоколадови и други изделия с максимален диаметър 89 мм и височина 20-25 мм. Ако използвате устройството в ръчен режим, максималният диаметър се увеличава на 120 мм, а височината на 27 мм.

 

Скорост на печат: 5-6 продукта в минута, в зависимост от размера и отпечатъка.

 

Повърхности: Получават се отлични резултати при печат върху изделия с равни, неравни и извити повърхности.

 

Мастило: Поради специалната технология на печат директно върху изделието, мастилото не променя вкуса или качеството на хранителния продукт. Мастилото, специално разработено от DTM Print за сладкарския принтер, е подходящо за консумация от вегани. Смяната на мастилените касети се извършва лесно и отнема само няколко секунди.

Запитване за цена

За да изпратите Вашето запитване за специална цена, попълнете формуляра:

 

Моля, попълнете данните на кирилица.