Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език
Начало ЦВЕТНИ ПРИНТЕРИ ЗА ЕТИКЕТИ Цветни принтери PRIMERA/ DTM Print ПРИНТЕР ЗА ЦВЕТНИ САМОЗАЛЕПВАЩИ И НЕСАМОЗАЛЕПВАЩИ ЕТИКЕТИ LX600e

ПРИНТЕР ЗА ЦВЕТНИ САМОЗАЛЕПВАЩИ И НЕСАМОЗАЛЕПВАЩИ ЕТИКЕТИ LX600e

Цена без ДДС: 0.00лв.
Цена с ДДС: 0.00лв.
  • Код:
    DTM LX600e
  • Тегло:
    8.000 кг

Принтерът на PRIMERA LX600e  e компактен и лек настолен принтер за печат на висококачествени цветни самозалепващи и несамозалепващи етикети, с резолюция 4800 dpi.

Напечатаните етикети могат да съдържат снимки, графики, илюстрации, текст и дори баркодове с висока резолюция и 2D баркодове.

 

Добави в желани

Печатайте висококачествени пълноцветни етикети с ширина до 127 mm (5").

 

Перфектен принтер за печат на кратки тиражи етикети

Primera LX600e е компактен и лек настолен цветен принтер за етикети с максимална ширина на печат до 127 мм (5'') и скорост на печат до 114 mm (4,5'') в секунда, което е най-добрата производителност в този клас. Отпечатаните етикети могат да съдържат снимки, графики, илюстрации, текст и дори баркодове с висока резолюция или двуизмерни баркодове.

 

Най-добро качество на печат

LX600e произвежда впечатляващи етикети с професионално качество. Той използва цветен мастиленоструен печат с разделителна способност до 4800 dpi. Хоризонталните ленти са често срещан проблем при много икономични настолни цветни етикетни принтери. Не и при модела LX600e. Лентите са практически елиминирани дори при най-бързите скорости на печат.

 

Голямо разнообразие от материали

С LX600e можете да работите с голямо разнообразие от оригинални етикетни материали на DTM. Всеки материал се предлага със стандартни щанцовани размери, както и специални или нестандартни форми при заявка от клиент.

 

Сменяеми багрилни или пигментни мастила

Касетите с мастило на този етикетен принтер са много лесни за смяна. LX600e може да печата с мастило на багрилна основа за ярък цвят или с пигментно мастило за максимална издръжливост на вода и UV светлина. И двата вида мастило работят взаимнозаменяемо с един и същ принтер. Пигментното мастило на Primera е с една от най-широките цветови гами, предлагани на който и да е настолен принтер за цветни етикети, и има отлична устойчивост на UV светлина.

 

Единично мастило SKU

LX600e използва единичен резервоар за мастило CMY, който има изключително голям капацитет. Потребителите ще трябва да сменят и поддържат в наличност само един резервоар за мастило вместо два или четири. Инвентаризацията на мастилата е опростена, а подмяната на мастилото е бързо и лесно. Процесното черно, което се получава от наслагването на основните три цвята, е тъмно и отчетливо. Най-доброто от всичко е, че процесното черно използва също толкова мастило, колкото ако се използва отделен резервоар за черно мастило за отпечатване на същото количество текст или графики.

 

За вградено изрязване по контур изберете модела LX610e Pro

Моделът LX610e Pro предлага същите качествени характеристики като LX600e, но има вграден цифров режещ инструмент за етикети. С него можете да отпечатвате и изрязвате персонализирани етикети с всякаква форма или размер - всичко това в един лесен процес без нужда от наблюдение.

Запитване за цена

За да изпратите Вашето запитване за специална цена, попълнете формуляра:

 

Моля, попълнете данните на кирилица.