Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език
Начало ЦВЕТНИ ПРИНТЕРИ ЗА ЕТИКЕТИ Цветни принтери PRIMERA/ DTM Print ЦВЕТЕН ПРИНТЕР ЗА НЕСАМОЗАЛЕПВАЩИ ЕТИКЕТИ И ТАГОВЕ DTM CX86e

ЦВЕТЕН ПРИНТЕР ЗА НЕСАМОЗАЛЕПВАЩИ ЕТИКЕТИ И ТАГОВЕ DTM CX86e

Цена без ДДС: 0.00лв.
Цена с ДДС: 0.00лв.
  • Код:
    DTM CX86e
  • Тегло:
    12.000 кг

Принтер за печат на висококачествени  цветни етикети и тагове - ваучери, талони, разписки с добавена стойност, идентификационни етикети със снимки, баджове за посетители, стикери за цени и промоции, самозалепващи етикети върху меки паучове, термосвиваеми етикети (слийв), подаръчни панделки или етикети за картони и кутии, табели

Добави в желани

 

Принтерът е бързо и компактно решение за печат на етикети за малки производства или на мястото на продажба (POS and POI).

 

DTM CX86e е най-малкият LED принтер за цветни етикети с тонер в света и помага на компаниите да печатат многофункционални и професионални цветни етикети и тагове, които увеличават максимално рекламното въздействие, в сравнение със стандартните черно-бели етикети.

 

Независимо дали са ваучери, талони, разписки с добавена стойност, идентификационни етикети със снимки, баджове за посетители, стикери за цени и промоции, самозалепващи етикети, термосвиваеми етикети (слийв), подаръчни панделки или етикети за картони и кутии, DTM CX86e бързо и лесно печата висококачествени пълноцветни етикети и тагове за табели и идентификация на продуктите, които ще привлекат вниманието на клиентите и ще увеличат продажбите.

 

Благодарение на компактните размери, CX86e е готов за използване навсякъде и лесен за транспортиране. Може да се използва по различни начини, включително персонализиране. Изведете рекламните си кампании, щандове и изложения на ново ниво, като давате възможност на клиентите да добавят персонализация на място.

 

 

Изключителни функции

 

Технология със сух тонер

Няма нужда от материали със скъпо покритие  както при мастилено-струйните принтери. Подобно на лазерните принтери, можете да използвате обикновени етикети, като печатът е 100% водоустойчив и UV-устойчив.

 

• Какво е LED-технологията?

Процесът на отпечатване е подобен на лазерните принтери -свързващ сух тонер върху материала на етикета чрез топлинен модул (фюзер). Дигиталната LED технология осигурява отпечатъци с висока разделителна способност. Благодарение на тази технология принтерът изисква по-малко пространство,  компактен е, екологично чист и енергоефективен, използвайки значително по-малко суровини и енергия в процеса на производство. LED печатащите глави нямат движещи се части, което ги прави здрави и ултранадеждни.

 

• CMY трицветна тонер касета 

С CX86e Вие ускорявате производството си  и улеснявате поддържането на складови наличности, тъй като трябва да поддържате само един тонер на склад. Трицветният тонер се подменя в рамките на секунди и устройството е готово за използване без забавяне.

 

• Ethernet и WLAN връзка

 Забравете досадните USB кабели, които Ви блокират пътя или Ви принуждават да застанете до принтера. Свържете CX86e чрез Ethernet или WLAN с Вашата мрежа и печатайте лесно от всеки един компютър в мрежата.

 

• Настройка на задания за минути

 Изберете NiceLabel Free 2019 DTM Edition за по-обикновени дизайни на етикети или по-висока версия  за импортиране от база данни и печат на променлива информация. Принтерът може да се използва и с друг популярен софтуер за дизайн на етикети като BarTender и графичен софтуер като Adobe Illustrator и други приложения за Windows. Отпечатване на PDF файлове? За по-лесно използване можете да печатате направо от Acrobat Reader.

Запитване за цена

За да изпратите Вашето запитване за специална цена, попълнете формуляра:

 

Моля, попълнете данните на кирилица.