Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

EBS-2600 ИНДУСТРИАЛЕН МАСТИЛЕНОСТРУЕН ПРИНТЕР

Цена без ДДС: 0.00лв.
Цена с ДДС: 0.00лв.
  • Код:
    EBS-2600
  • Тегло:
    0.000 кг

EBS-2600 е компактен индустриален мастиленоструен принтер, който печата с висока резолюция върху най-различни повърхности.

Благодарение на иновативния си и лесен за използване дизайн, системата за маркиране може да започне работа в рамките на няколко секунди. Тя е сертифицирана по EPAL за маркиране на палети и е подходяща за печат върху различни порести повърхности.

Добави в желани

EBS-2600 може да печата текст, баркодове и графики с максимална разделителна способност 510 dpi и максимална височина на печат 71,88 мм.

 

Лесен за използване: устройството е готово за работа само няколко секунди след свързването му към електрозахранването. Разполага с цветен сензорен дисплей за лесна работа и може да се управлява с вграден терминал за въвеждане на данни или дистанционно чрез уеб браузър.

 

Издръжлив, ясен отпечатък върху порести повърхности: EBS-2600 използва специални мастила на маслена основа, разработени за отлична адхезия към абсорбиращи повърхности като палети, дървени каси, кутии и др. Отпечатъкът остава в отлично състояние дори при продължителна употреба на маркирания предмет.

 

Енергийно ефективен и щадящ околната среда: максималната консумация на енергия на маркиращия мастиленоструен принтер е 15W. Това е много ниско ниво в сравнение с индустриалния стандарт, което прави тази система за маркиране енергоспестяваща. Нейната печатаща глава също е много ефективна, като по този начин намалява оперативните разходи до минимум. Мастилата на маслена основа, които устройството използва, са по-екологични, тъй като няма нужда от разтворители с изпарения или консумативи с миризма.

 

Приложение: EBS-2600 може да се използва за широка гама от приложения в различни индустрии. Той е много подходящ за използване в логистичната индустрия, дървообработването и опаковъчните линии.

 

Мастиленоструйните системи започват да изместват конвенционалните методи за маркиране на палети с нажежено желязо в дървообработващата промишленост. Те стават все по-популярни поради своята енергийна ефективност, високо ниво на гъвкавост и по-бърза скорост на маркиране.

ФайлИнформация
Брошура EBS-2600 на английски език [PDF, 2.44 MB]

Запитване за цена

За да изпратите Вашето запитване за специална цена, попълнете формуляра:

 

Моля, попълнете данните на кирилица.