Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език
Начало МОБИЛНИ ТЕРМИНАЛИ МОБИЛЕН КОМПЮТЪР DATALOGIC SKORPIO™ X5

МОБИЛЕН КОМПЮТЪР DATALOGIC SKORPIO™ X5

Цена без ДДС: 0.00лв.
Цена с ДДС: 0.00лв.
  • Код:
    SKORPIO™ X5
  • Тегло:
    0.000 кг

Мобилният терминал Datalogic SKORPIO™ X5 е с мощен процесор, безжично зареждане и последно поколение сканиращи модули.

За максимална производителност, Skorpio X5 разполага с най-големия, ярък и здрав Gorilla© Glass дисплей на пазара на PDT (преносими терминали за данни), с диагонал 4.3 инча.

Добави в желани

Мобилният терминал Datalogic SKORPIO™ X5 е нов, ултра бърз, високоефективен мобилен компютър. Той е с вградена клавиатура и с най-големия мултитъч дисплей на пазара на преносими терминали за данни (PDT).


Поддържането на бързо, точно и безпроблемно събиране на данни за осигуряване на видимост в реално време е от съществено значение за приложения като складово стопанство, инвентаризация, складови операции, експедиция и доставка.

 

Ултра бърз и високо-производителен процесор
Новият Skorpio™ X5 дава възможност на компаниите за търговия на дребно, транспорт, логистика, производство и здравеопазване да достигнат нови нива на надеждност и гъвкавост. Операторите във всяка от тези индустрии могат да изпълняват ефективно своите задачи, благодарение на неговия ултра бърз и мощен процесор.

Най-взискателните индустриални приложения могат едновременно да работят безпроблемно, използвайки високо-производителния процесор на водещата на пазара CPU платформа Qualcomm Snapdragon 660® с 2,2 Ghz.

 

Голям мултитъч дисплей

За максимална производителност, Skorpio X5 разполага с най-големия, ярък и здрав, Gorilla © Glass дисплей на пазара на PDT (преносими терминали за данни) с диагонал 4.3 инча. Големият екран осигурява достатъчно видимо пространство за най-модерните, богати на функции приложения и показване на продуктови снимки. Skorpio X5 осигурява ненадмината четливост при всякакви светлинни условия, включително ярко външно осветление.

 

Последно поколение сканиращи модули
Skorpio X5 разполага и с последно поколение сканиращи модули, специално проектирани и разработени от Datalogic. Клиентите могат да изберат механизма за сканиране, който ще отговаря по-добре на техните бизнес нужди: линейна камера, стандартна 2D камера, новата и уникална камера за среден обхват и скоро очакваната версия с автоматичен обхват за сканиране от изключително дълги разстояния. Служителите, използващи Skorpio X5, могат незабавно да прочетат всеки баркод във всякакви условия, независимо дали етикетите са повредени или надраскани, видими или покрити.

 

Изключителна здравина и издръжливост
Skorpio X5 е изключително здраво устройство, конструирано да издържа на най-суровите условия и обстоятелства. Доказано издържа на множество падания до 1,8 м / 6 фута върху бетон, херметически затворен за защита от прах и е с IP65 степен влагозащита.

 

Лек, ергономичен и удобен за ползване

Неговият лек, ергономичен и перфектно балансиран дизайн намалява умората на потребителите, като същевременно повишава производителността във всички приложения с интензивно сканиране. Функционалният дизайн на клавиатурата осигурява по-бързо въвеждане на данни. Допълнително удобство са добре видимите функционални бутони, служещи за директен достъп до най-често използваните приложения и плаващият спусък за сканиране базиран на технологията SoftSpot ™.

 

Безжично зареждане
Моделите за безжично зареждане Skorpio X5 са единствените PDT устройства на пазара с тази технология, осигуряваща най-висока надеждност и най-ниска цена. Ултра надеждните безконтактни модели за зареждане осигуряват много по-ниски разходи за поддръжка, тъй като контактите за зареждане са по-податливи на повреда и могат да бъдат обект за натрупване на прах и микроби.

 

Операционна система Android

Като индустриално устройство работещо под Android, Skorpio X5 отговаря на повишените корпоративни изисквания, определени от Google ™ по отношение на хардуера и софтуера. Несравнимата интуитивност, потребителско изживяване, стабилност и сигурност се гарантират чрез стартиране на най-новата версия на Android ™ 10 и използване на Google Enterprise API за сигурност, осигуряване и внедряване. Освен това удобната за потребителя платформа GMS (Google Mobile Services) позволява достъп до Play Store за изтегляне само на приложения, които са верифицирани и без вируси.

 

Непрекъснатост на работния процес
Skorpio X5 не позволява прекъсвания и в най-взискателните и интензивни за сканиране приложения. Опциите за стандартни батерии или батерии с голям капацитет, технологията „hot swappable battery” и приложението Datalogic Smart Battery Management позволяват използването дори при удължени работни смени. Състоянието на батерията може лесно да бъде наблюдавано чрез LED индикатор.


Освен свръхнадеждната работа на Skorpio X5 има и разнообразие от персонализирани конфигурации за специфичните нужди на оператора. Този гъвкав форм-фактор позволява множество конфигурации въз основа на нуждите на приложението - с възможност за избор от два конвертируеми форм-фактора, две технологии за зареждане, две конфигурации на паметта и три сканиращи машини или подредби на клавиатурата.


Skorpio X5 е най-модерният мобилен компютър с клавиатура на пазара и разполага с възможности за безжично зареждане. Той има най-мощният процесор, най-големият и най-яркият дисплей и последното поколение сканиращи модули, както и уникален имиджър със среден обхват. 

 

ФайлИнформация
DATALOGIC SKORPIO X5 БРОШУРА [PDF, 1 MB]

Запитване за цена

За да изпратите Вашето запитване за специална цена, попълнете формуляра:

 

Моля, попълнете данните на кирилица.