Количка

0 артикула

Сертификати

 

 

С цел гарантиране на качеството на продуктите и услугите, които предлага, "Дилком България" ЕООД се сертифицира по международните стандарти за управление на качеството ISO 9001:2015 , системата за управление по отношение на околната среда  ISO 14001:2015 и  енергийната ефективност ISO 50001:2018.

 

    

Ръководството на "Дилком България" ЕООД декларира, че ефективното използване на енергийните ресурси е първостепенен приоритет в политиката на Системата за управление на енергията  (СУЕ) и важен фактор за повишаване на конкурентоспособността. 

 

 

През 2019г. се сертифицирахме по стандартa на FSC® (Forest Stewardship Council) - независима организация с нестопанска цел, която гарантира, че хартиените и дървесните продукти, носещи FSC® логото, идват от екологично и социално отговорен източник.

Етикетите, произвеждани от Дилком България под стандарта FSC® (License Code C150329), гарантират използването на  дървесина от устойчиви източници, подпомагайки опазването и защитата на горите, дивата природа и хората.

 

     

 

Услуги


Разработване на дизайн на етикети


Изготвяне на цветни проби и мостри на етикети


Печат на къси серии етикети на ролка на термотрансферен принтер


Печат на къси серии пълноцветни етикети на ролка на мастилено-струен и лазерен принтер


Печат на текстилни етикети


Цепене на сатен и тафта по размер


Изработване на фирмени печати


Ремонт, гаранционен и извънгаранционен сервиз на баркод принтери, баркод скенери и апликатори за етикети