Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Сертификати

 

 

С цел гарантиране на качеството на продуктите и услугите, които предлага, "Дилком България" ЕООД се сертифицира по международните стандарти за управление на качеството ISO 9001:2015 , системата за управление по отношение на околната среда  ISO 14001:2015 и енергийната ефективност ISO 50001:2018.

 

    

Ръководството на "Дилком България" ЕООД декларира, че ефективното използване на енергийните ресурси е първостепенен приоритет в политиката на Системата за управление на енергията  (СУЕ) и важен фактор за повишаване на конкурентоспособността. 

 

 

През 2019г. се сертифицирахме по стандартa на FSC® (Forest Stewardship Council) - независима организация с нестопанска цел, която гарантира, че хартиените и дървесните продукти, носещи FSC® логото, идват от екологично и социално отговорен източник.

Етикетите, произвеждани от Дилком България под стандарта FSC® (License Code C150329), гарантират използването на дървесина от устойчиви източници, подпомагайки опазването и защитата на горите, дивата природа и хората.

 

През 2022 г. Дилком премина сертификационен одит за стандарта FSSC 22000. Този стандарт е създаден с цел подобряване на безопасността на хранителните продукти. FSSC 22000 сертификатът на Дилком гарантира, че хранителните етикети, които произвеждаме, са безопасни за потребителите.