Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Днес беше открит щандът на "Дилком България" ООД на COPI'S 2014.

Дата: 2014-10-08

За втора поредна година Дилком България ООД ще покаже на щанда си пълната гама печати на световния производител Shiny Stamp, Taiwan.

 

Акцентът в тазгодишното представяне е новата серия самонамастиляващи се печати Printer Line. Новата линия печати се отличава със стилен дизайн, ергономична форма и вграден бутон за освобождаване на тампона. Предлагат се в четири различни цветови комбинации и с най-използваните размери за правоъгълни печати.

 

На щанда ще можете да видите и голямо разнообразие от останалите продукти на Shiny - датници, номератори, восъчни и самонареждащи се печати и мастила. Заедно с консумативите за производство на клишета ще представим и компактен експонатор за клишета, с който можете да изработите клише за 5 минути.

 

Тази година предлагаме на посетителите на щанда изработването на мостра на пълноцветни етикети на ролка. Ако имате предварително разработен дизайн за етикети, можете да го видите отпечатан сцветния етикетен принтер CX1000e на PRIMERA Technology, Inc.

 

Лазерният принтер CX1000e печата с резолюция 2400 dpi и е идеалното решение за производство на къси, средни и бутикови серии пълноцветни етикети с изключително качество. При работа с него се използват широка гама материали - от самозалепващи обикновени и гланцирани хартии, до бял и прозрачен полиестер и други специални материали.

 

На щанда ще покажем и системата FX1000 e за премахване на мрежата с отпадъци, която е необходимия аксесоар за разролването и пренавиването на напечатаните етикети, както и полуавтоматичния апликатор за етикети AP360e, с които отпечатването на етикети се превръща в завършен автоматизиран процес.