Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

"Дилком България" ООД на 70-то издание на Международен Технически Панаир

Дата: 2014-10-07

Международен технически панаир ПловдивУчастието на "Дилком България" на 70то издание на Международен Технически Панаир приключи с изключителен интерес към новите продукти, представени на щанда.

 

Като официален представител на Altech S.r.l за българския пазар, за първи път представихме на щанда автоматичен апликатор за самозалепващи етикети от серията ALritma. ALTech S.r.l. е компания, специализирана в производството на автоматични апликатори за самозалепващи етикети и високопроизводителни етикетиращи системи с приложения във всички сфери на промишлеността. Продуктите на компанията се проектират съобразно вида на опакованата стока, параметрите на производствените мощности за опаковане и индивидуалните изисквания на клиента.

 

Друга новост на щанда бяха мастиленоструйните принтери на датската фирма HSA system, на които "Дилком България" е представител отскоро. Принтерите HSA са походящи за маркиране на опаковки от различен материал и с различна форма. Могат да се използват самостоятелно или за вграждане в поточни линии.

 

Традиционно с много висок интерес бяха приети етикетните баркод принтери Citizen, TSC и GoDex, които тази година представихме със специфичните им приложения за индустрия, лека и текстилна промишленост, организиране на събития и търговия на дребно.

 

Като водещ производител на етикети за българския пазар отново представихме голямо разнообразие от производството си на специални етикети - пълноцветни етикети от фолия, етикети със скреч покритие, билети за културни събития и паркинг системи, многослойни етикети и др.