Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

TSC пусна новата си серия баркод принтери за етикети TX200

Дата: 2015-04-07

Новата серия термотрансферни етикетни баркод принтери с три налични модела поддържа повече приложения, отколкото всеки друг принтер от този клас, някои от тях са нови и за TSC - като многофункционалния LED дисплей (стандартен за серията), бърза скорост на печат до 8 инча в секунда, по-лесен за ползване патентован дизайн и опционален цветен LC дисплей.
И трите компактни модела принтери от серията TX200 притежават 128 MB Flash памет, 128 MB SDRAM памет и слот за SD Flash памет до 32 GB.
Oсновният модел TX200 предлага 203 dpi резолюция и скорост на печат 8 инча в секунда, докато принтерът TX300 има резолюция 300 dpi и скорост на печат 6 инча в секунда. Със своята резолюция от 600 dpi, принтерът TX600 е идеален за прецизна калибрация и точно позициониране, изисквани за печат на най-малките етикети. Той е единственият в сектора за отпечатване на етикети с дължина  3 mm.
Серията е идеален избор за клиенти, търсещи настолни принтери с високо качество, в съчетание с ниски разходи за експлоатация. 

  
За повече информация се свържете с офисите ни в страната и посетете нашия сайт.